İ5 12400f RTX 3070ti FPS Drop Sorunu

salep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhabalar arkadaşlar,

Sistemi alalı 1 ay olmadı. Oyunları full ultra ayarlarda 1080p 144hz monitorde oynuyorum. Ama ne yazık ki FPS drop yiyorum ciddi laglar oluyor oyunlarda. Özellikle GTAV de ciddi droplar yiyorum. Ekran kaydı da aldım videoyu izlerseniz çok net anlaşılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

bende aynı sistemi almayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi birşey söz konusuysa cidden oyun oynatmaz. yıllar sonra tek zevkim olan oyun için paraya kıyıp güzel bir sistem almaya çalışıyorum ve şu son 3 gündür kafam patlayacak resmen. nedir bu hocam. eğer düzelttiysen lütfen yaz bilgim olsun.

KS

sipahi58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Güzel kardeşim , canım kardeşim oynadığın tüm oyunlar optimizasyonu problemli oyunlar , indir a+ bir oyun , mesela metro gibi , rdr gibi, control gibi , horizon zero dawn gibi gibi , dene . GTA 5 OPTIMIZASYONU SORUNLU . Online komple optimizasyon özürlü. 9 yılını doldurmuş bir oyunu yeni bileşenlerle oynamaya çalışıyorsun .
Anladım hocam teşekkür ederim bahsettiğiniz gibi deneme yapacağım. Tekrardan teşekkürler.

KS

sipahi58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bende aynı sistemi almayı düşünüyorum ama dediğiniz gibi birşey söz konusuysa cidden oyun oynatmaz. yıllar sonra tek zevkim olan oyun için paraya kıyıp güzel bir sistem almaya çalışıyorum ve şu son 3 gündür kafam patlayacak resmen. nedir bu hocam. eğer düzelttiysen lütfen yaz bilgim olsun.
Hocam sistem cok güzel ama muhtemelen bi yerde yanlıs yapıyorum veya fazla pimpirikleniyorum. Sana tavsiyem tuf301 kasa alacaksanız ekran kartını montajlarken sakın ha vidaları çok sıkmayın hemen yalama oluyor.

salep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam sistem cok güzel ama muhtemelen bi yerde yanlıs yapıyorum veya fazla pimpirikleniyorum. Sana tavsiyem tuf301 kasa alacaksanız ekran kartını montajlarken sakın ha vidaları çok sıkmayın hemen yalama oluyor.
kasa kurulu gelecek. umarım bende drop yaşamam 2k monitor alabilecek param yok ve ayrıca bu bilgisayarı bile ömürlük alıyorum. param olduğunda da 2k monitor alabileceğimi sanmıyorum. o yüzden bende pimpirikleniyorum bu tarz konularda. 1 kerelik birşey sonuçta insan pişman olmak istemiyor.

KS

sipahi58

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
kasa kurulu gelecek. umarım bende drop yaşamam 2k monitor alabilecek param yok ve ayrıca bu bilgisayarı bile ömürlük alıyorum. param olduğunda da 2k monitor alabileceğimi sanmıyorum. o yüzden bende pimpirikleniyorum bu tarz konularda. 1 kerelik birşey sonuçta insan pişman olmak istemiyor.
Sadece 1080 de kullanacaksan RTX 3060Ti üzerine çıkmaman gerek. Fuzuli masraf etmiş olursun

VValtieL

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bende de aynı sistem var ama 2K da sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum. Çözünürlüğünden kaynaklı olabilir mi acaba?

salep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Sadece 1080 de kullanacaksan RTX 3060Ti üzerine çıkmaman gerek. Fuzuli masraf etmiş olursun
dostum fps drop olmasın yeter benim için. oraya öyle yazmışımda belki 2k bir monitore geçerim. ama sorunum şu ben rekabetçi oyun ağırlıklı oynayan biriyim. bu oyunlarıda 2k da oynamıyorum. 1280x1024 çözünürlüğüm. yani 2k alsam bile 2k yı neredeyse çok az kullanacağım monitore para baymak istemiyorum. birde piyasadaki 3060 ti lar ile 3070 ti arasında uçurum gibi bir fark var o yüzden 3060 ti da almak istemiyorum açıkcası.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri