Soru I5 14400F Frisby Fcl-F1322C Yetermi

otrayt1321

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hazır sistem aldım bu soğutucu kasaya dahildi yeter mi oynayacağım oyunlar RDR 2 Forza Horizon 5 CS:GO 2 Valorant League of Legends bu soğutucu yeter mi?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Günlük oyun kullanımı için bu soğutucu, i5-14400F işlemci için yeterlidir. Ancak ileride işlemciyi uzun süreli render, yayın yapma veya hız aşırtma (OC) gibi işlemler için kullanırsan, daha iyi bir soğutucuya geçmen faydalı olur.

KS

otrayt1321

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Günlük oyun kullanımı için bu soğutucu, i5-14400F işlemci için yeterlidir. Ancak ileride işlemciyi uzun süreli render, yayın yapma veya hız aşırtma (OC) gibi işlemler için kullanırsan, daha iyi bir soğutucuya geçmen faydalı olur.
sadece oyun oynuycam kaç derecelerde olur ?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
sadece oyun oynuycam kaç derecelerde olur ?
Eğer kasanın hava akışı iyiyse, tahminimce sıcaklıklar 60–80 °C arasında kalır. Ancak Forza Horizon 5 veya RDR2 gibi oyunlarda bu sıcaklık yükselebilir.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Eğer üstte fan yoksa sıcak hava içeride bir miktar birikebilir. Ancak i5-14400F, aşırı ısınan bir işlemci olmadığı için bu büyük bir problem oluşturmaz. Yaz sıcaklarında ise AAA türü oyunlarda sıcaklıkların daha fazla yükselmesi muhtemeldir. Tahminimce bu durumda sıcaklıklar 80–85 °C civarına çıkar; bu da yaz ayları için normal kabul edilebilir.

KS

otrayt1321

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Eğer üstte fan yoksa sıcak hava içeride bir miktar birikebilir. Ancak i5-14400F, aşırı ısınan bir işlemci olmadığı için bu büyük bir problem oluşturmaz. Yaz sıcaklarında ise AAA türü oyunlarda sıcaklıkların daha fazla yükselmesi muhtemeldir. Tahminimce bu durumda sıcaklıklar 80–85 °C civarına çıkar; bu da yaz ayları için normal kabul edilebilir.
kışın kaç derece olur ?

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
soğutucudan önce kasa seçiminiz (psu dan kaynaklı ) kötü
işlemcinizi dizginlemeye dizginler o soğutucu

ama yanılmıyorsam eğer hazır sistem aldı iseniz ki öyle tahmin ediyorum
özelleştirme seçeneğinde başka seçenekler vardır uygun fiyatlı

ben soğutucudan çok psu ya daha fazla önem verirdim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar