- İşlemci
- i5 14600k
- Ekran Kartı
- yok
Arkadaşlar pc topluyorum ve başlıkta yazdığım iki parça tamam bunlara uyacak bir kasa önerisi istiyorum sizden .Ben birkaç model belirledim ancak uyar mı bilmiyorum.Bütçe 5-6 bin civarı başka kasalar da olabilir.
www.akakce.com
www.akakce.com
www.vatanbilgisayar.com
Lian Li O11 Dynamic EVO Grey E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li O11 Dynamic EVO Grey E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li O11 Dynamic EVO Grey E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.740,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Asus TUF Gaming GT502 Siyah ATX Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming GT502 Siyah ATX Kasa fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming GT502 Siyah ATX Kasa özelliklerini incele, 6.841,36 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW 4x120mm FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG VELOX 100P AIRFLOW 4x120mm FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da