Merhabalar,
PCH GOAT V2 sistemi dün I7 12700f işlemciye upgrade ederek satın aldım. Bu işlemci için bir de sıvı soğutmaya ihtiyacım var gibi görünüyor. 2-3 bin civarında bir şey arıyorum
www.itopya.com
www.itopya.com
Şu iki soğutucuya denk geldim fakat bazı forum sitelerinde gördüğüm kadarıyla herkes Rampage'i kötülüyor çok mu kötü gerçekten?
Onun haricinde bir de şunu gördüm herkes memnunmuş
www.tebilon.com
Neredeyse aynı paraya Rampage'in 3 fanlı halini satın alabiliyorum, bu iki seçim arasında ne yapmalıyım? 3 fanlı Rampage mi yoksa 2 fanlı Deepcool mu?
PCH GOAT V2 sistemi dün I7 12700f işlemciye upgrade ederek satın aldım. Bu işlemci için bir de sıvı soğutmaya ihtiyacım var gibi görünüyor. 2-3 bin civarında bir şey arıyorum

Rampage HELIOS C15 ARGB Sicaklik Göstergeli 240mm Islemci Sivi Sogutucu | ITOPYA
Rampage HELIOS C15 ARGB Sicaklik Göstergeli 240mm Islemci Sivi Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile HELIOS C15 ITOPYA'da

Rampage HELIOS C17 ARGB Sicaklik Göstergeli 360mm Islemci Sivi Sogutucu | ITOPYA
Rampage HELIOS C17 ARGB Sicaklik Göstergeli 360mm Islemci Sivi Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile HELIOS C17 ITOPYA'da

Şu iki soğutucuya denk geldim fakat bazı forum sitelerinde gördüğüm kadarıyla herkes Rampage'i kötülüyor çok mu kötü gerçekten?
Onun haricinde bir de şunu gördüm herkes memnunmuş

DeepCool LS520SE A-RGB Fanlı Siyah 240mm Sıvı Soğutma Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS520SE A-RGB Fanlı Siyah 240mm Sıvı Soğutma Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilonda

Neredeyse aynı paraya Rampage'in 3 fanlı halini satın alabiliyorum, bu iki seçim arasında ne yapmalıyım? 3 fanlı Rampage mi yoksa 2 fanlı Deepcool mu?