Yardım I7-1300K - Nzxt 120 Hava Soğutucu Nasıl Monte Edilir?

maxgod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba, ASUS Prime B760M-K anakartım var. i7-1300K işlemcime NZXT 120 hava soğutucu montaj etmek istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Hava soğutucudaki 4 vida, işlemcinin yanındaki 4 boşluğa orantılı şekilde oturmuyor. 2 vida giriyor fakat diğer 2 vida oturmuyor, arada boşluk kalıyor. Bunu nasıl monte edebilirim?

Ekli dosyalar

• F1.jpeg
    F1.jpeg
    1.2 MB · Görüntüleme: 7
  • F2.jpeg
    F2.jpeg
    2 MB · Görüntüleme: 7
  • F3.jpeg
    F3.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 6

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
770
sıvı sogutmanın kutusundan cıkan lga 1700 aparatlarını kullanacaksınız. her işlemcinin soket tipi ve kullanılan braketler farklıdır. ince hususlar vardır. aşağıya video bırakıyorum. videoya bir bakın kafanızı çok karıstırdıysa bılgısayarcıya goturun derım.

Merhaba, ASUS Prime B760M-K anakartım var. i7-1300K işlemcime NZXT 120 hava soğutucu montaj etmek istiyorum fakat bir türlü yapamadım. Hava soğutucudaki 4 vida, işlemcinin yanındaki 4 boşluğa orantılı şekilde oturmuyor. 2 vida giriyor fakat diğer 2 vida oturmuyor, arada boşluk kalıyor. Bunu nasıl monte edebilirim?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
770
bunları nasıl kullanacağım hocam? sağdakine benzer bir aparat var anakartın arkasına işlemci hizasına koyuyorum fakat geri düşüyor
1 soldakı aparatı sıvı sogutma pompasına takacaksın.
2 sağdakını anakartın arkasına yerlestır daha sonra yukseltme vıdalarını tak.
3 pompayı ıslemcı ustune yerlestır daha sonra sıkma vıdalarını takacaksın.
meşakatlı ve bılgı gerektıren bır iş daha yenıysenız cokca sıvı sogutma kurulum vıdeosu ızleyın ve parcalara aşına olun daha rahat yaparsınız

!!!! ayrıca bahsettigim her bilgi sivi sogutma icinden cikan kitapcikta yazar mutlaka bakin.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
770
Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri