maalesefdiyorum ki işte anakartı alana kadar buna taksam kullanamazmıyım
Kullanabilirsiniz 14700 işlemciyi destekliyor.Anakart daha alamadım h610mkd4 anakart var buna taksam yeni anakart alana kadar kullanabilirmiyim işlemciyi
evet bende şimdi fark ettim ama şöye şey daha var eğer anakartı aldığında eski sürümde gelirse bu bu anakartı güncellemek için 12. veya 13. nesil işlemciye sahip olman lazım olucak flashback özelliği yok bu anakartta yani her türlü uyumlu bir işlemci lazım olucak. sipariş edeceğin yerle iletişime geçersen belki işe yararÖyle demiyor ama internette bütün lga1700 soket kartlarda bios güncellemesi ile 14.nesil işlemci takabilirsiniz diyor
bios güncellemesini atıp sonra takıp kullanabilirsin evet. bende aydınlanmış oldum artık anakarta güncelleme ile desteklendiğini .anakart zaten bende hali hazırda var kullanıyorum şuan kanka bios güncellemesini atsam diyorum işte i7 taksam sorun yaratırmı diyorum zaten bu anakart OC yok normal değerleri kaldırır mı acaba ? birde nereden bios güncellemesini atıcam
umarım en yakın zamanda anakart geçişi yaparsınTaktım oldu bu arada 20 işlemci değil de 10 işlemci aktif ettim şuan 10 işlemci ile 40 derece sıcaklıkta oynuyorum kasma donma vs hiçbirsey yok maddi durum iyileşince anakart ve ddr5 ram de alıp tamamlicam herşeyi