Yardım İ7-14700K

Simsek⚡

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Anakart daha alamadım h610mkd4 anakart var buna taksam yeni anakart alana kadar kullanabilirmiyim işlemciyi

KS

Simsek⚡

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
anakart bu

zL1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
üstat anakart bunla uyumlu değil b760m-a d4 anakart olabilir senin attığın anakart 12 ve 13. nesil işlemcilere uyumludur

KS

Simsek⚡

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
diyorum ki işte anakartı alana kadar buna taksam kullanamazmıyım

zL1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Öyle demiyor ama internette bütün lga1700 soket kartlarda bios güncellemesi ile 14.nesil işlemci takabilirsiniz diyor
evet bende şimdi fark ettim ama şöye şey daha var eğer anakartı aldığında eski sürümde gelirse bu bu anakartı güncellemek için 12. veya 13. nesil işlemciye sahip olman lazım olucak flashback özelliği yok bu anakartta yani her türlü uyumlu bir işlemci lazım olucak. sipariş edeceğin yerle iletişime geçersen belki işe yarar

KS

Simsek⚡

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
anakart zaten bende hali hazırda var kullanıyorum şuan kanka bios güncellemesini atsam diyorum işte i7 taksam sorun yaratırmı diyorum zaten bu anakart OC yok normal değerleri kaldırır mı acaba ? birde nereden bios güncellemesini atıcam

zL1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
anakart zaten bende hali hazırda var kullanıyorum şuan kanka bios güncellemesini atsam diyorum işte i7 taksam sorun yaratırmı diyorum zaten bu anakart OC yok normal değerleri kaldırır mı acaba ? birde nereden bios güncellemesini atıcam
bios güncellemesini atıp sonra takıp kullanabilirsin evet. bende aydınlanmış oldum artık anakarta güncelleme ile desteklendiğini .
normal değerlerini kaldırır diye düşünüyorum

bios güncellemesini https://www.asus.com/tr/motherboard...helpdesk_download?model2Name=PRIME-H610M-K-D4 bu sayfadan indirip flasha atıp biosa girip yapabilirsin

KS

Simsek⚡

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hangisi güncellemesi ama işte onu bilmiyorum

onu da bana ss atsan da bende görsem hangisi olduğunu hangisini indireceğimi

zL1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
bunu indirmelisiniz

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-01-01 184835.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-01 184835.png
    54.3 KB · Görüntüleme: 16

zL1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
üstat benim attığım görseldeki en son sürüm, onu indirmen daha sağlıklı olur

KS

Simsek⚡

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Taktım oldu bu arada 20 işlemci değil de 10 işlemci aktif ettim şuan 10 işlemci ile 40 derece sıcaklıkta oynuyorum kasma donma vs hiçbirsey yok maddi durum iyileşince anakart ve ddr5 ram de alıp tamamlicam herşeyi

zL1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Taktım oldu bu arada 20 işlemci değil de 10 işlemci aktif ettim şuan 10 işlemci ile 40 derece sıcaklıkta oynuyorum kasma donma vs hiçbirsey yok maddi durum iyileşince anakart ve ddr5 ram de alıp tamamlicam herşeyi
umarım en yakın zamanda anakart geçişi yaparsın

işlemciyi tam performansta kullanmak daha iyidir :)

KS

Simsek⚡

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Akvaryum kasa aldım 360mm sıvı soğutucuyu taktım şimdi miss gibi 24 derece çalışıyor 20 çekirdek birden 10 numara oldu

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri