I9 12900K RTX 4070 Super Dusuk Fps Sorunu.

lis3w

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar,
I9 12900K islemcili Gigabyte rtx 4070 super li sistemimde valorantta dusuk fps ve drop sorunlari yasiyorum. Oyunumda yirtilmalar mevcut.
Bilgisayara formati sabah attim tüm driverlar güncel ekstra bir sey yüklemedim performansi tam olarak test etmek icin.
Anakartim MSI Z690A WIFI DDR5
Sogutucum 360mm aio argb artric
Kasam NZXT H6 Airflow
Psu 850Watt Corsair.
Bu sistemle insanlar 600 fpsden asagi dusmezken ben 250leri goruyorum.
Biosum güncel.

Quiet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Hocam öncelikle yırtılma problemini muhtemelen G-Sync ayarını yaparak çözebilirsin. Bu sistemde monitörünün desteklediğini düşünüyorum. Onun haricinde drop olayı darboğazdan olabilir ama işlemcin ile ekran kartın darboğaz yer mi bilmiyorum. Fakat kağıt üstünde bakınca yememeli sanki. Valoda senin işlemcinin kötü performans vermemesi lazım

KS

lis3w

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam öncelikle yırtılma problemini muhtemelen G-Sync ayarını yaparak çözebilirsin. Bu sistemde monitörünün desteklediğini düşünüyorum. Onun haricinde drop olayı darboğazdan olabilir ama işlemcin ile ekran kartın darboğaz yer mi bilmiyorum. Fakat kağıt üstünde bakınca yememeli sanki. Valoda senin işlemcinin kötü performans vermemesi lazım
gsync her zaman icin acik, darbogaz olacagini sanmiyorum acikcasi ayni dusuncedeyim. Islemcimin gercekten cok altinda bir deger oldugu icin konu acma geregi duydum.

Quiet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Monitörde açık olabilir hocam ama format sonrası programdan da bir bakın isterseniz. Ordaki ayarlar değişebiliyor.
Afterburnerdan tüm değerlerinizi takip ettiniz mi ? Bir de ordan bakın isterseniz herhangi bir yavaş çalışma veya ısınma probleminiz var mı bi gözlemleyin. Soğutmanız muhtemelen sorun yaratmazda yine de bakmakta fayda var

KS

lis3w

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
buraya cinebench testimi ve sicaklik degerlerimi birakmak istiyorum. Bilirkisiler yardimci olabilir mi?

Ekli dosyalar

• 123.png
    123.png
    128.8 KB · Görüntüleme: 9

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri