İadeyi Yapmayan Rezalet Şirket : İninal

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
17 Ekimde bir sistem almıştım gaminggenden , iadeyi onayladılar ve bankaya para ulaştı fakat bugün 4 kasım yasal süreçde doldu ama yinede iadeyi kartıma yansıtmıyorlar hala , mail ile telefon ile ulaştım fakat gerekli incelemeler yapıldıktan sonra bilgilendirileceksiniz diyip oyalıyorlar 4 gündür , ne yapmam gerek bu durumda ?
ayrıca siz siz olun bu tür kartlardan alışveriş yapmayın ben yaptım bir hata...

moN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Kral bildiğim kadarıyla iade süresi firmaya göre 14 gün içerisinde gerçekleşiyor ama paranı iade edeceklerdir illa ki sanmıyorum bi sıkıntı çıkacağını.

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Kral bildiğim kadarıyla iade süresi firmaya göre 14 gün içerisinde gerçekleşiyor ama paranı iade edeceklerdir illa ki sanmıyorum bi sıkıntı çıkacağını.
hocam defalarca kez aynı şeyi yaşadım çok rezalet bir şirket gerçekten , işin kötü yani şu ki sistem alacaktım ve alacağım sisteme zam geldi şimdi aynı paraya daha kötü bir sistem alacağım ve hala iade gelmedi tam bir saçmalık..

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
hocam defalarca kez aynı şeyi yaşadım çok rezalet bir şirket gerçekten , işin kötü yani şu ki sistem alacaktım ve alacağım sisteme zam geldi şimdi aynı paraya daha kötü bir sistem alacağım ve hala iade gelmedi tam bir saçmalık..
Üzüldüm adına kral

Tefnut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
Harcama itirazı yapmanız gerekebilir. Enpara ile benzer sorunları yaşamıştım, itiraz ederek çözmüştüm.

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Harcama itirazı yapmanız gerekebilir. Enpara ile benzer sorunları yaşamıştım, itiraz ederek çözmüştüm.
o nasıl oluyor hocam , para iyzico tarafından ininale ödenmiş zaten ama kartıma yansıtılmıyor inatla..

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
İninal pasif bir karttı. Yeni nesil rakipleri gelince iyice pasifleşti. Normalde prosedürlerinden dolayı onaylamaları gerek ama ne kadar uyuyorlar o prosedüre o da merak konusu. Sürekli arayarak mail atarak belki durum hızlandırılabilir.

KS

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
İninal pasif bir karttı. Yeni nesil rakipleri gelince iyice pasifleşti. Normalde prosedürlerinden dolayı onaylamaları gerek ama ne kadar uyuyorlar o prosedüre o da merak konusu. Sürekli arayarak mail atarak belki durum hızlandırılabilir.
yaklaşık 14 kez aradım 5 kez mail attım hiçbir şekilde aksiyon almadılar hocam zaten şu iade gelsin daha birşey almayacağım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri