Ne gibi sıkınti cekiyorsunuz hocamarkadaşlar bugün bu soğutucuyu aldım ama şuan kablolama konusunda sıkıntı çekiyorum anakartım b450m a pro Max montajı tamam bir tek kablolama kaldı...
pompadan gelen ve radyatörün 2 fanından gelen kabloları nereye takacağımı bilmiyorum ve bulamadım da kullanma kılavuzunda da yazmıyor internette de pek kablolamasını gösteren yok sanırım...Ne gibi sıkınti cekiyorsunuz hocam
isterseniz foto atabilirsiniz yardımcı oluruzarkadaşlar bugün bu soğutucuyu aldım ama şuan kablolama konusunda sıkıntı çekiyorum anakartım b450m a pro Max montajı tamam bir tek kablolama kaldı...
Merhaba kabloların fotoğrafını atın destek olalım görerekpompadan gelen ve radyatörün 2 fanından gelen kabloları nereye takacağımı bilmiyorum ve bulamadım da kullanma kılavuzunda da yazmıyor internette de pek kablolamasını gösteren yok sanırım...
Kampanyada olanla zoomflow aynı ürün değil . Bu Argb destekli kablolama değişiyor Argb kabloda var sanırım o yüzden fotoğraf atması daha sağlıklı olur.Hocam kutudan bir tane kablo çıkıyor ona geçirebildiklerinize fanları geçiriyorsunuz soğutmanın olduğu yerde ise zaten sata girişi var powersupply kabloların içinden bulup ona geçiriyorsunuz bu kadar isterseniz foto atabilirsiniz
kusura bakmayın hocam dikkat etmemişimKampanyada olanla zoomflow aynı ürün değil . Bu Argb destekli kablolama değişiyor Argb kabloda var sanırım o yüzden fotoğraf atması daha sağlıklı olur.
Sorun değil sadece kimseye sıkıntı zarar vermeden hepimiz yardımcı oluyoruz. Anakartında Argb girişi olması, Rgb girişiyle karıştırılmaması kısmından sonra, güç ve kontrol kutusu var satadan güç alan, fanlar da büyük ihtimalle aynı y kabloyla teke indirilip 4 pin pwm ye takılırkusura bakmayın hocam dikkat etmemişim
Hayirli olsun hocam güle güle kullanin.Ekli dosyayı görüntüle 17397
galiba şuan hallettim hocam işlemciyi de ilk kez taktım windows güncelleniyor
Tamam güzel, anakartınız Argb destekliyse zaten, ürün koduna göre Argb ürün, tek dişi olmayan 3 pinli girişe oturttuysanız, anakartınız markasının yazılımı neyse onun üstünden, sıvı soğutmanın renklerini ayarlayabilirsiniz, pwm de takılıysa fan hızı da ayarlanır zaten.Ekli dosyayı görüntüle 17397
galiba şuan hallettim hocam işlemciyi de ilk kez taktım windows güncelleniyor
Sağlıklı çalışıyorsa sorun yok, güle güle kazasız belasız kullanırsınız umarım. Psu filtresini takarsınız unutmayın toz almasın kasagayet sağlıklı bir şekilde çalışıyor tek sorun kumandayı biraz dibe gömdüm bir de psu filtresini takmayı unuttum xddd şuan biraz tadını çıkartacağım hepinize teşekkür ederim Allah almak isteyip alamayanlara da nasip etsin inşallah ^^