Id Cooling Zoomflow 240Xt Kablolama

eneszgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
arkadaşlar bugün bu soğutucuyu aldım ama şuan kablolama konusunda sıkıntı çekiyorum anakartım b450m a pro Max montajı tamam bir tek kablolama kaldı...

KS

eneszgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Ne gibi sıkınti cekiyorsunuz hocam
pompadan gelen ve radyatörün 2 fanından gelen kabloları nereye takacağımı bilmiyorum ve bulamadım da kullanma kılavuzunda da yazmıyor internette de pek kablolamasını gösteren yok sanırım...

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
arkadaşlar bugün bu soğutucuyu aldım ama şuan kablolama konusunda sıkıntı çekiyorum anakartım b450m a pro Max montajı tamam bir tek kablolama kaldı...
isterseniz foto atabilirsiniz yardımcı oluruz

Son düzenleme:

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Hocam kutudan bir tane kablo çıkıyor ona geçirebildiklerinize fanları geçiriyorsunuz soğutmanın olduğu yerde ise zaten sata girişi var powersupply kabloların içinden bulup ona geçiriyorsunuz bu kadar isterseniz foto atabilirsiniz
Kampanyada olanla zoomflow aynı ürün değil . Bu Argb destekli kablolama değişiyor Argb kabloda var sanırım o yüzden fotoğraf atması daha sağlıklı olur.

KS

eneszgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
şuan deniyorum hocam teşekkür ederim bilgilendireceğim

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
kusura bakmayın hocam dikkat etmemişim
Sorun değil sadece kimseye sıkıntı zarar vermeden hepimiz yardımcı oluyoruz. Anakartında Argb girişi olması, Rgb girişiyle karıştırılmaması kısmından sonra, güç ve kontrol kutusu var satadan güç alan, fanlar da büyük ihtimalle aynı y kabloyla teke indirilip 4 pin pwm ye takılır

KS

eneszgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
16790882227465465695765133951133.jpg

galiba şuan hallettim hocam işlemciyi de ilk kez taktım windows güncelleniyor

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Ekli dosyayı görüntüle 17397

galiba şuan hallettim hocam işlemciyi de ilk kez taktım windows güncelleniyor
Tamam güzel, anakartınız Argb destekliyse zaten, ürün koduna göre Argb ürün, tek dişi olmayan 3 pinli girişe oturttuysanız, anakartınız markasının yazılımı neyse onun üstünden, sıvı soğutmanın renklerini ayarlayabilirsiniz, pwm de takılıysa fan hızı da ayarlanır zaten.
Şimdi anakartınızın modelini farkettim doğruysa Argb ve Rgb desteği yok. Fakat Aldığınız soğutucunun Argb kablosu boşta kalacak, siz sata güç kablosuna bağlı kontrolcü üstünden renk değiştireceksiniz büyük ihtimalle.. yada kumandası varsa oda iş görür Rf olarak.

Son düzenleme:
KS

eneszgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
gayet sağlıklı bir şekilde çalışıyor tek sorun kumandayı biraz dibe gömdüm bir de psu filtresini takmayı unuttum xddd şuan biraz tadını çıkartacağım hepinize teşekkür ederim Allah almak isteyip alamayanlara da nasip etsin inşallah ^^

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
gayet sağlıklı bir şekilde çalışıyor tek sorun kumandayı biraz dibe gömdüm bir de psu filtresini takmayı unuttum xddd şuan biraz tadını çıkartacağım hepinize teşekkür ederim Allah almak isteyip alamayanlara da nasip etsin inşallah ^^
Sağlıklı çalışıyorsa sorun yok, güle güle kazasız belasız kullanırsınız umarım. Psu filtresini takarsınız unutmayın toz almasın kasa :) İyi geceler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri