Sistem toplama işini biraz ileriye atmak zorunda kaldım hocalarım malum ilk maaşım yetmiyor malesef. İki parçayı sorucam sizlere birincisi kasa. Lian li nin bir modeli çıktı karşıma 2x200mm fanlara sahip. Bu tür kasalar soğutması nasıl oluyor. Bu kadar büyük fanlar daha mı iyi yoksa daha mı kötü oluyor. Bu kasa hakkinda ne düşünürsünüz. Yorumlarınızı merak ettim. Bi de r7 5700x nasıl bir işlemcidir. Eğer toplayabilirsem rx6750xt veya rtx3070ti için r5 5600 den daha güçlü bir işlemci düşünüyorum. R7 5700x yeterli olurmu yoksa bütçem varsa r7 5800x e çıkmalımıyım. R7 5800x pek mantıklı gelmiyor aslında bana hem daha çok ısınan bir işlemci hemde aralarında çok bir fark yok sanırım 1k daha fazla vermeye değecek bir işlemci mi sizce. Yeterli olurmu derken demek istediğim full hd monitorde darboğaz sorununu çözer mi kartı tam olarak besler mi diye kastedtim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
www.gamemar.com
Lian Li Lancool 215 RGB TG MIDI ATX Bilgisayar Kasası
www.Gamemar.com, Gamemar ile Oyun Deneyiminizi Bir Üst Seviyeye Taşıyın! Hemen Gamemar'ı ziyaret edin ve oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak ekipmanları keşfedin!, Lian Li Lancool 215 RGB TG MIDI ATX Bilgisayar Kasası, LANCOOL-215-RGB, Bilgisayar Kasaları, Lian Li, 87,50 USD + KDV...