Soru Iki SSD Ayni Anda Kullanmak

Davuk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba,
Samsung 980 pro almayi dusunuyorum. Calistigim is sebebiyle cok buyuk doslayalarla calisiyorum yani bilgisayarda depolama benim icin cok onemli. Hard disk kullanmak istemiyorum, riskli oldugunu dusunuyorum. Iki adet 2tb samsung 980 pro kullanmak mantikli mi? Ya da depolamada sorun yasamamam icin bir oneriniz var mi?

Tesekkurler.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Merhaba,
Samsung 980 pro almayi dusunuyorum. Calistigim is sebebiyle cok buyuk doslayalarla calisiyorum yani bilgisayarda depolama benim icin cok onemli. Hard disk kullanmak istemiyorum, riskli oldugunu dusunuyorum. Iki adet 2tb samsung 980 pro kullanmak mantikli mi? Ya da depolamada sorun yasamamam icin bir oneriniz var mi?

Tesekkurler.
mantıklı olur okuma yazma hızı gayet iyi ama anakartınız desteklemeyebilir modeli nedir

ersan.gokdag

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Kendi testlerime göre konuşursam hddyi şu anlık harici olarak sadece büyük arşiv dosyaları için tutuyorum

SSD+SSD kuruluma alışırsan vazgecemiyorsun bekleme derdin yok dosyalar minimum 500mb ile atacak var ya tadından yenmiyor sen bu hızı minimum 2500mb olarak kullanırsın o sistemde

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri