ikilem laptop

Alperen Ali Aytekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sayın hocalar iyi aksamlar ben msı gp62 leopard pro kullanıyordum cihazla ilgili sorunlar yasadım cihazın özellikleri i7 6700hq 16 ddr4 ram gtx960m ekran kartı ve 1tb hdd var bu cihaz 1.30 dakika içerisinde açılıyordu bende cihazı iade edip para iadesi alıp monster marka bir laptop almak istiyorum ama ikilemdeyim ne yapmalıyım sizce

Seymen Gindeközü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bütçeni, ne için alacağını aradığın özellikleri, ekstra istediklerini belirle ve aradığın bilgisayarın varsa inceleme videosunu izle. ikilemde kalmazsın.

KS

Alperen Ali Aytekin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Seymen Gindeközü' Alıntı:
Bütçeni, ne için alacağını aradığın özellikleri, ekstra istediklerini belirle ve aradığın bilgisayarın varsa inceleme videosunu izle. ikilemde kalmazsın.

hocam bütçem 3800 1050 ekran kartlı modelleri var bundan para iadesi alabilirsem büyük ihtimalle onu alacağım

Seymen Gindeközü

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Alperen Ali Aytekin' Alıntı:
Seymen Gindeközü' Alıntı:

hocam bütçem 3800 1050 ekran kartlı modelleri var bundan para iadesi alabilirsem büyük ihtimalle onu alacağım

Ne için alacağını biliyorsan sorun yok :) Alacağın bilgisayarını uzun vadeli kullanman dileğiyle :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri