İkinci El 3080 Ti Alınır Mı?

Riobey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese Merhaba ikinci el 3080 yada 3080 ti almayı düşünüyorum, açıkcası bu zamana kadar hiç 2.el teknolojik ürün almadım ve korkuyorum, çekiniyorum. Sizce sahibinden.com üzerinden param güvende ile 2.el ekran kartı alınır mı? yada sizin önerebileceğiniz güvenilir bir satıcı var mı? Teşekkürler.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Herkese Merhaba ikinci el 3080 yada 3080 ti almayı düşünüyorum, açıkcası bu zamana kadar hiç 2.el teknolojik ürün almadım ve korkuyorum, çekiniyorum. Sizce sahibinden.com üzerinden param güvende ile 2.el ekran kartı alınır mı? yada sizin önerebileceğiniz güvenilir bir satıcı var mı? Teşekkürler.
Buna kimse %100 cevap veremez şans işi

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Miningsiz bulabilirseniz, kart temizse ve fiyatı uygunsa alınabilir.

Sahibinden güvenli alışveriş ile alırsanız sıkıntı durumunda iade edebiliyorsunuz. Ancak siteye ödediğniz komisyonu iade etmiyorlar.

PC Hocası kanalında ikinci el kart alırken nelere dikkat etmek gerekir açıklayan video var. Onu izleyin.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Kartı denemek testlerini yapmak şartı ile alınır ama öle karti görmeden kargo vs ile bulasilmaz uğraşmana değmez elden almak en mantıklısı ama ikinci el herzaman risktir

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Facebook gruplarında aynı şehirde denetenler oluyor istersen onlara bak bi

Emirhanbayramf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
108
Sanırım sarı sitede teslim aldıktan sonra senin onayın olmadan alışveriş tamamlanmıyor. Sarı site gibi param güvende ile alırsan sana geldiğinde stress testine sokup deneyebilir eğer anormal bir durum var ise belirtildiği gibi değil diyerek iade edebilirsin.

gOkO60

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Bende 3 tane 3080 ti var. (Gigabyte Aorus Master 3080 ti, Gigabyte Vision oc 3080 ti ve msi ventus 3x Oc 3080 ti). Hepsini 2. el aldım. Gigabyte Aorus kartı 1 senedir kullanıyorum, garantisi yok bakımlarını kendim yaptım Allaha şükür sorun çıkartmadı. Diğer iki kartım da 2 sene garantili Vision 70 dereceyi görmüyor yükte, ventus ise dökümantasyonu gereği 78 derecelerde çalışıyor ama sorun yok onda da, garantiye göndereceğim belki bakım yaparlar ısılar düşer (bakımı ben de yaparım ama garanti dışı kalacağı için ellemiyorum). Demem o ki elden deneyerek veya param güvende ile alıp testleri yap. Özellikle Ekim-Kasım 2022 civarından sonra alınmış kartlara yönel (mining bitme noktasına geldiği için). Kartın soğutucusunda korozyon varsa veya bellek sıcaklıkları 100 derecenin üzerine çıkıyorsa alma. Benim garantili olan iki kartım da mining için toplu alınmış ama mining patlayınca 1 hafta bile çalışmadan sökülüp kutularına konulmuş. Bildiğim kişiden aldığım için içim rahat.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri