- Tepki
- 2
İki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisi alınır veya bu ikisinden başka öneriniz olur mu? Teşekkürler
Monster teknik servisi kötü ve ben kullandım gerçekten kötüydü.İki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisi alınır veya bu ikisinden başka öneriniz olur mu? Teşekkürler
Hocam sistemlere biraz yabancıyım ekran kartının TDP değeri ile alakalı sizce nasıl bir performans alırım bu laptoplardanMonster teknik servisi kötü ve ben kullandım gerçekten kötüydü.
Acer tercih ederim.
Aldım mı iyisini almak istiyorum her kafadan da bir ses çıkıyorHocam sistemlere biraz yabancıyım ekran kartının TDP değeri ile alakalı sizce nasıl bir performans alırım bu laptoplardan
İki ürününde TDP değeri 45 olarak gözüküyor.Hocam sistemlere biraz yabancıyım ekran kartının TDP değeri ile alakalı sizce nasıl bir performans alırım bu laptoplardan
Aldım mı iyisini almak istiyorum her kafadan da bir ses çıkıyor
İki ürününde TDP değeri 45 olarak gözüküyor.
Hocam son bir soru daha sizin 20k ye kadar önereceğiniz bir model var mı? Teşekkürler
www.n11.com
asla ama asla Monster tercih ettLaptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Teşekkürlerasla ama asla Monster tercih etmeyinLaptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com