ben biraz baktım 8den aşağı kurtarmıyor biliyorum ama monitörle 8e kapatabilirsem çok iyi olur ama zor gibi. efsane cuma indirimi falan beklicem olmadı ama ne kadar mantıklı beklemek ondan da emin değilimBen 3 gün önce ileriye dönük apu aldım daha elime ulaşmadı.
Bütçe belirtebilir misiniz ?
7500 en fazla 8 bin olur bütçe baya kısıtlı olmadı almıcam beklicem az daha ama bekleyince de fiyatlar uçuyor gidiyorBütçen ne kadar?
Ben alınca sistemin fiyatı arttı ve sistem değişti hocam.Çağdaş hocam 6k civarına almıştı galiba, onu alıp bu monitörü de alırsanız güzel olur https://pckolik.com/urun/acer-23-8-165hz-1ms-freesync-full-hd-ips-led-gaming-monitor/
şimdi performanla alakalı sıkıntım olmaz fakat ileride iyi bir ekran kartı aldığımda sıkıntı çıkarmaz değil mi kafamdaki soru işareti o sadace.4600g nin performansı şu şekilde =
Beni ilerde 2060 takmayı düşünüyorum bir sorun olmaz.şimdi performanla alakalı sıkıntım olmaz fakat ileride iyi bir ekran kartı aldığımda sıkıntı çıkarmaz değil mi kafamdaki soru işareti o sadace.
Takabileceğiniz max gpu 3060-6600xt diye düşünüyorum.şimdi performanla alakalı sıkıntım olmaz fakat ileride iyi bir ekran kartı aldığımda sıkıntı çıkarmaz değil mi kafamdaki soru işareti o sadace.
hocam kasanın hava akışı nasıl acaba? onu kapalı gibi duruyor da.Beni ilerde 2060 takmayı düşünüyorum bir sorun olmaz.
Evet.yanlarını açık eğer dikkatli bakarsanız onun içinde özel ön panel almayı/yaptırmayı düşünüyorum.hocam kasanın hava akışı nasıl acaba? onu kapalı gibi duruyor da.
son soru olarak bu sistem montaj yapılmış bir şekilde mi geliyor?Evet.yanlarını açık eğer dikkatli bakarsanız onun içinde özel ön panel almayı/yaptırmayı düşünüyorum.
Hangi sistem hocam inventus daki ise montajlı geliyor.son soru olarak bu sistem montaj yapılmış bir şekilde mi geliyor?
evet hocam onu sormuştum çok sağolun alıcam herhalde monitörüde ikinci el çözmeye çalışıcam artık. çok sağolun.Hangi sistem hocam inventus daki ise montajlı geliyor.
Monitör için 2.900₺ lik bütçeniz varsa aşağıdaki fiyatına göre en iyisidir.evet hocam onu sormuştum çok sağolun alıcam herhalde monitörüde ikinci el çözmeye çalışıcam artık. çok sağolun.
pckolik.com