İlişki Tavsiyesi

Rafa_Silva

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhaba, 1 hafta oldu neredeyse kızla çıkalı ama kız dün itibarıyla soğuk yapmaya başladı, normalde Max 3 dk sonra bakıyordu mesajlara şimdi 1 saat sonra bakıyor(kız instagramda online ama DM bakmıyor), ne yapmam lazım tavsiyeniz var mı, ayrılmam için çok mu erken? Bir de iltifat falan ettikten sonra “aaaa, of, yaaa” diye cevap veriyor sorduğumdan karnım ağrıdığından yazamıyorum dedi ama bana açıkçası biraz kolpa gibi geldi, bir tek benim mi sinirimi bozuyor anlamıyorum ama acaba bu benden soğuduğu anlamına mı geliyor. Son olarak sizce bir de gündelik olarak konuşacak konu pek açamıyorum, o konu da da tavsiyeniz varsa sevinirim, ne sorabilirim falan?

Imperiall

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Kardeşim, öncelikle umarım yaşın küçüktür; küçük değilse sıkıntı büyük. Ben ilişki uzmanı değilim ama buna sohbet ya da flört denmez. Önce düzgün sohbet etmeyi öğrenmen gerekiyor. Karşı taraf sana kısa cevap veriyorsa ya da hiç yazmıyorsa, senin de cevap vermemen ve mesajları uzatmaya çalışmaman lazım. Tavsiyem, biraz sosyal yeteneklerini geliştirmen olur. (bunlar kişisel fikirlerim)

KS

Rafa_Silva

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Kardeşim, öncelikle umarım yaşın küçüktür; küçük değilse sıkıntı büyük. Ben ilişki uzmanı değilim ama buna sohbet ya da flört denmez. Önce düzgün sohbet etmeyi öğrenmen gerekiyor. Karşı taraf sana kısa cevap veriyorsa ya da hiç yazmıyorsa, senin de cevap vermemen ve mesajları uzatmaya çalışmaman lazım. Tavsiyem, biraz sosyal yeteneklerini geliştirmen olur. (bunlar kişisel fikirlerim)
Nasıl yapabilirim peki ikimizde 17 yaşındayız bilmiyorum pek bana bi şeyler öğretirseniz mutlu olurum

O zaman benim de yazmamam ve kısa cevap mı vermem lazım

Imperiall

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Kız seninle konuşmak istemiyor, bunu kabullenip konuşmayı bırakman gerekiyor. Yaşın da küçük değil; bu davranışları 14 yaşında birinden beklerdim. Yaptığın espri kusura bakma ama çok kötüydü ve üstüne bir de zorlamaya devam ediyorsun. Komik olsaydı zaten gülerdi.

Futbolu çok sevdiğini düşünüyorum. Futbola ayırdığın zamanın bir kısmını sosyalleşmeye, yeni arkadaşlar edinmeye ve sohbet etmeyi öğrenmeye ayırmanı tavsiye ederim. Sohbet ederken de sadece futbol konuşma; farklı konular ve hobiler bul.

Liseden sonra insanlar değişiyor. Sadece futbol konuşarak yakın ve iyi arkadaşlar edinmenin zor olduğunu düşünüyorum. Şu an için verebileceğim tavsiyeler bunlar.

KS

Rafa_Silva

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Teşekkürler herkese engelledim.

cgokhans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Teşekkürler herkese engelledim.
Çok iyi yapmışsın. Zamanın da evlilik düşüncesi paylaştığım (meslek hayatıma geçince) kız beterini yapıyordu. Açıkça diyordum ki sevmek zorunda değilsin, istemiyorsan açıkça söyle zorlamanın anlamı yok. Hayır da demiyor. En son ben mesaj attım bakmıyor sonrasında durum atıyor. Ya hadi Allah a emanet dedim sildim attım. Çok garip kafaları var. Kendini kaptırmadan yaptığın iyi oldu.

KS

Rafa_Silva

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Çok iyi yapmışsın. Zamanın da evlilik düşüncesi paylaştığım (meslek hayatıma geçince) kız beterini yapıyordu. Açıkça diyordum ki sevmek zorunda değilsin, istemiyorsan açıkça söyle zorlamanın anlamı yok. Hayır da demiyor. En son ben mesaj attım bakmıyor sonrasında durum atıyor. Ya hadi Allah a emanet dedim sildim attım. Çok garip kafaları var. Kendini kaptırmadan yaptığın iyi oldu.
Teşekkürler🫶🏻

Engeli bas seni oynatmasına izin verme düpedüz dalga geçmiş seninle
Öyle oldu Teşekkürler yine de iyi ki varsınız başka bi kıza artık 🫶🏻

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri