Öneri İlk Kez PC Topluyorum Bi̇ El Atin Abi̇ler Bütce 25K

gutz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Daha çok valorant cs oynuyorum 240 hz monitör almayı düsünüyorum arada sırada degisik oyunlarda oynuyorum yenilerinden bu sistemden daha iyi performans verebilecek biraz fiyat farkı olabilir 3 ,4k ,araştırdım ben fakat baktıkça bakıyorum onu yükselttikce bu kadar verdim biraz daha veriyim diyip daha da yükseltiyorum darda kaldım.

Kayıt almayı düşünüyorum oyunları

Düşündüğüm Sistem

sdsadsa.png

Son düzenleme:

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Daha çok valorant cs oynuyorum 240 hz monitör almayı düsünüyorum arada sırada degisik oyunlarda oynuyorum yenilerinden bu sistemden daha iyi performans verebilecek biraz fiyat farkı olabilir 2 ,3 k arası ,araştırdım ben fakat baktıkça bakıyorum onu yükselttikce bu kadar verdim biraz daha veriyim diyip daha da yükseltiyorum darda kaldım.

Düşündüğüm Sistem

Ekli dosyayı görüntüle 17217
Biraz daha artırabilirsen bu
Screenshot_20230316-131426_Chrome.jpg

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Daha çok valorant cs oynuyorum 240 hz monitör almayı düsünüyorum arada sırada degisik oyunlarda oynuyorum yenilerinden bu sistemden daha iyi performans verebilecek biraz fiyat farkı olabilir 3 ,4k ,araştırdım ben fakat baktıkça bakıyorum onu yükselttikce bu kadar verdim biraz daha veriyim diyip daha da yükseltiyorum darda kaldım.

Düşündüğüm Sistem

oyunlar icin 32 gb ramın hicbir artısı olamaycak. 1K fazla verecekseniz şuanlık anca 2-3 sene sonra belki performans farkı yaratır.
Anakart bence gigabyte alma. o kadar para vereceksin kronık sorunlu anakart almak mantıklı değil. en güzellerinden asusu tercih etmeni öneririm.
ssd pahalı bence onun yerine bu alınabilir

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
ddr5 bile olsa 3060 sisteme 26k para vermezdim. her şeyi giriş seviyesi zaten. sizin attığınız da arkadaşın attığıda.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893

Düşündüğüm Sistem

hocam benim önerdiğim ssd ile hepsini dışardan tektek alırsanız 22520tl. sizin gösterdiğiniz liste ise 23738tl. kesin bu sistemi alacaksanız kinston ssd ile dışardan toplayarak 1218tl daha ucuza alabilrisiniz

Düşündüğüm Sistem

ama böyle hazır sistemlere bakabilrisiniz https://www.gaming.gen.tr/urun/2011...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Düşündüğüm Sistem

@yunusx36 size en güzel F/P sistem önerir hocam. 22k ya 3070li sistemler var gaminggen den bakabilirsiniz

KS

gutz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1678962888994.png

oyunlar icin 32 gb ramın hicbir artısı olamaycak. 1K fazla verecekseniz şuanlık anca 2-3 sene sonra belki performans farkı yaratır.
Anakart bence gigabyte alma. o kadar para vereceksin kronık sorunlu anakart almak mantıklı değil. en güzellerinden asusu tercih etmeni öneririm.
böyle yaptım abi son durum iyi mi şuan

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
geleceğe yönelik olarak 32 gb ram alınabilir hele tarkov oynicaksa cok gerekli

Ekli dosyayı görüntüle 17223

böyle yaptım abi son durum iyi mi şuan
su sisteme bakabilirsiniz

KS

gutz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
abi ben youtube videoları testlerinden yola cıkarak böyle yaptım iste valorantta su fps veriyo bu tamam diye dizdim hazır sistemlerin anakartı modeli falan düsük oluyo diye ellemedim öyle bakıyodum hala

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
geleceğe yönelik olarak 32 gb ram alınabilir hele tarkov oynicaksa cok gerekli

su sisteme bakabilirsiniz
bence 32gb ram yerine ekran kartını 3070 yapmaya calıssın. bedne 32gb ram var oyunlarda hiçbi fark yok anca 2-3 sene sonra olursa onu da ilerde yükseltir. ekran kartını yükseltmek zor oluyo ramleri direk yükseltir. yoksa bütce varsa hem 32 hem 3070 de yapılabilir.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
abi ben youtube videoları testlerinden yola cıkarak böyle yaptım iste valorantta su fps veriyo bu tamam diye dizdim hazır sistemlerin anakartı modeli falan düsük oluyo diye ellemedim öyle bakıyodum hala
Sadece valorant csgo oynayacaksan attigim sistem çok mantıklı ona bir bak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri