Soru İlk Olarak Kasa Mı Yoksa Monitör Mü?

oyuncu3424

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar güzel bir sistem dizmeyi düşünüyorum sizce monitör mü ilk alayım yoksa pc mi yıllardır düşük hzlerde oynuyorum yüksek hz meraklısıyım o yüzden direkt monitörlere yöneldim bu konularda çokta bilgim yok yani ilk olarak kasa mı toplayayım yoksa yan ekipmanlardan monitörden falan mı başlayayım ek dosyada beğendim bir monitör var sizce nasıl

Ekli dosyalar

• DEF1256B-5D09-4962-9E21-330E27903D3B.png
    DEF1256B-5D09-4962-9E21-330E27903D3B.png
    949.6 KB · Görüntüleme: 25

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Arkadaşlar güzel bir sistem dizmeyi düşünüyorum sizce monitör mü ilk alayım yoksa pc mi yıllardır düşük hzlerde oynuyorum yüksek hz meraklısıyım o yüzden direkt monitörlere yöneldim bu konularda çokta bilgim yok yani ilk olarak kasa mı toplayayım yoksa yan ekipmanlardan monitörden falan mı başlayayım ek dosyada beğendim bir monitör var sizce nasıl
Tam bütçe nedir? Atılan monitör pek iyi deil

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Kasa topla monitör çok önemli değil

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
yan bileşenlere sahibim sadece güzel bir sistem ve monitör lazım

75hz monitör var şu anda ama ekonomi malum git gide artar diye hızlı davranmak istiyorum
Tmm kasa al ilk kasa için bütçe 20k olsa çok mudur senin için?

KS

oyuncu3424

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
15k ile 20k arası karşılayabilirim

güzel sistemlere nerden bakabilirim daha çok youtube kanallarından güzel pc lere bakıyorum donanımarşivi ile pchocası takipteyim ilk bulduğum sistemi yapıştırsam mı yoksa belirli sitelerden mi alışveriş yapmak daha mantıklı?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
15k ile 20k arası karşılayabilirim

güzel sistemlere nerden bakabilirim daha çok youtube kanallarından güzel pc lere bakıyorum donanımarşivi ile pchocası takipteyim ilk bulduğum sistemi yapıştırsam mı yoksa belirli sitelerden mi alışveriş yapmak daha mantıklı?
Yarın pc hocası f/p sistem çıkarıcak,nasıl olucağı belli değil ama beklemekte fayda var. Güzel sistem olursa monitörüde kolayca halledersiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri