Ilk Sistemim Kafamda Sorular Var!!!

h1pnoz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostlar yeni bir sistem adlım özellikleri şöyle.
r5 5600 - rx6700 xt - b550m-k - 2x8 ram - 500gb ssd gaming gen üzerinden aldım
Hemen sorunlara geçiyorum cs2 yükledim oyuna girdiğim zaman çıkış yapamıyorum hiçbir şekilde pc reset atmam gerekiyor oyunda ayar yapıyorum ''dikey eşitleme'' devre dışı bırakıyorum kasadan cızırtı şeklinde ses geliyor
böyle olunca da endişeleniyorum bazı parçalar yerine mi oturmadı yada bazı şeyleri eksik mi yükledim anlamadım yardımcı olursanız daha doğrusu içimi soğutursanız çok iyi olur.

Son düzenleme:

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Hemen sorunlara geçiyorum cs2 yükledim oyuna girdiğim zaman çıkış yapamıyorum hiçbir şekilde pc reset atmam gerekiyor oyunda ayar yapıyorum ''dikey eşitleme'' devre dışı bırakıyorum kasadan cızırtı şeklinde ses geliyor
böyle olunca da endişeleniyorum bazı parçalar yerine mi oturmadı yada bazı şeyleri eksik mi yükledim anlamadım yardımcı olursanız daha doğrusu içimi soğutursanız çok iyi olur.
Galiba ekran kartında coil whine var ama bu gayet doğal çünkü nerdeyse her kartta artık coil whine var

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Oyunu kapatamaman sistemsel olabilir, cızırtı da coilwhine sesidir büyük ihtimalle başka bir oyun varsa mesela cyberpunk filan yüksek ayarlarda açık aynı ses çıkıyor mu bakar mısın kasanın yan tarafını açıp sesin nerden geldiğini dinleyebilirsin. Oyunda alt tab yaptığında ses kesiliyorsa coilwhinedır. Ekran kartı sapphire mi bu arada?

KS

h1pnoz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oyunu kapatamaman sistemsel olabilir, cızırtı da coilwhine sesidir büyük ihtimalle başka bir oyun varsa mesela cyberpunk filan yüksek ayarlarda açık aynı ses çıkıyor mu bakar mısın kasanın yan tarafını açıp sesin nerden geldiğini dinleyebilirsin. Oyunda alt tab yaptığında ses kesiliyorsa coilwhinedır. Ekran kartı sapphire mi bu arada?
AMD radeon rx6700 xt daul

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Sen dikey eşitlemeyi kapadığında kart daha çok kullanılıyor, daha çok akım geçiyor ve bobinlerden elektrik akımının geçmesiyle oluşan bu sesi duyuyorsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri