Cuma gecesi incehesap üzerinden sıvı soğutucu aldım. Ürün bu sabah ailem tarafından teslim alınmış. Ben eve geline video çekerek kutu açılımı yaptım. Sıvı soğutcunun radyatör borularından birisinde siyah bir leke fark ettim. Üzerine dokununca bariz bir kabarıklık hissettim. Malum sıvı soğutma olunca üzerine çok düşünmeden iade kararı aldım. Bunun yanında kutu içerisindeki termal macunun kapağı da açılmış etrafa dökülmüştü. İşlemci üzerine gelen soğutma bloğunun etrafında ise siyah lekeler vardı.
Müşteri temsilcisinin yönergeleri ile ürünün üzerine faturamı yapıştırdım ve sorunu ifade eden bir not düşerek bunu da yapıştırdım. Ardından incehesap 'ın bana gönderdiği şekilde dışına aynı ambalajı geçirdim ve yurtiçi kargoya verdim. Bu incehesap üzerinden ilk değişim talebi tecrübemdi bir sorun çıkmaz değil mi?
Bir de tecrübeli olan arkadaşlar aydınlatabilir mi? Ne kadar sürede değişim gerçekleşir?
Müşteri temsilcisinin yönergeleri ile ürünün üzerine faturamı yapıştırdım ve sorunu ifade eden bir not düşerek bunu da yapıştırdım. Ardından incehesap 'ın bana gönderdiği şekilde dışına aynı ambalajı geçirdim ve yurtiçi kargoya verdim. Bu incehesap üzerinden ilk değişim talebi tecrübemdi bir sorun çıkmaz değil mi?
Bir de tecrübeli olan arkadaşlar aydınlatabilir mi? Ne kadar sürede değişim gerçekleşir?