İnce Hesap Vs Gaming Gen

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,237
Şimdi anladım, Türk internet siteleri bana göre %100 güvenilir değil illaki sorun sıkıntı çıkar gaming gen de müşteri hizmetleri yetersiz ve alacağınız sistem daha uzun sürede gelir İncehesap'da müşteri hizmetleri, geri dönüşler vs. daha iyi ve iade konusu daha hızlıdır İncehesap'da her 2 taraf da kargoya vermeden önce test yapıp o şekilde kargoya veriliyor lakin İncehesap Gaming Gen e göre daha pahalı.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Şimdi anladım, Türk internet siteleri bana göre %100 güvenilir değil illaki sorun sıkıntı çıkar gaming gen de müşteri hizmetleri yetersiz ve alacağınız sistem daha uzun sürede gelir İncehesap'da müşteri hizmetleri, geri dönüşler vs. daha iyi ve iade konusu daha hızlıdır İncehesap'da her 2 taraf da kargoya vermeden önce test yapıp o şekilde kargoya veriliyor lakin İncehesap Gaming Gen e göre daha pahalı.
Gaming gen bence her zaman daha iyi

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Ne aldığına göre değişir hazır sistemlerde gaminggen çok daha önde.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
bilgisayar hakkında her şeyimi gaminggenden sipariş veriyorum. Kargo olarak çok hızlılar dün akşam sipariş verdiğim monitör bu sabah elime geldi. Aldığım sistem 3 gün içinde elime ulaşmıştı. Müşteri hizmetlerine de yaklaşık 10 dakikada bağlandım ve ilgilendiler direk. Memnuniyet olarak da memnunum parça kalitesi daha iyi

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
İncehesaptan klavye almıştım bir kaç sene önce. O an acil ihtiyacım vardı, süreç boyunca sipariş durumu ile ilgili darladım biraz arkadaşları. :D Sürekli soru vs ilettim ve hızlı cevap verdiler. Gelen üründe de bir sorun yoktu.

Klavyeyi aldıktan yaklaşık 1 sene sonra bir arıza yaşadım. Garanti kapsamında servis için incehesap'a gönderdim. O konuda da bir sorun yaşamamıştım. Özetle kötü bir deneyim yaşamadım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri