İncehesap 2.El Ürün Satmiş Olabi̇li̇r Mi̇ ?

yewoup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
incehesaptan yeni sistem aldım fakat bu görüntü yüzünden tadım kaçtı. Ekran kartı paketi daha önce açılmış gözüküyor.

Daha önce başına gelen var mı ?

Ürünü nasıl test edebilirim bi sıkıntısı var mıdır diye ? Konu hakkında bilgi sahibi olan hocamlar yardımcı olabilirse sevinirim. iyi forumlar

Ekli dosyalar

• 20241113_220106.jpg
    20241113_220106.jpg
    1.6 MB · Görüntüleme: 25
  • 20241113_220130.jpg
    20241113_220130.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 25

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
145
2. El ürünü faturanladırıp gönderemezler ama belki birisi alıp sonra daha üst model ile değişim yapmış olabilir.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,197
incehesaptan yeni sistem aldım fakat bu görüntü yüzünden tadım kaçtı. Ekran kartı paketi daha önce açılmış gözüküyor.

Ürünü nasıl test edebilirim bi sıkıntısı var mıdır diye ? Konu hakkında bilgi sahibi olan hocamlar yardımcı olabilirse sevinirim. iyi forumlar
İade ürünü olabilir

KS

yewoup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
İade ürünü olabilir
yani arızalı da olabilir demek bu. ya da iyi ihtimalle windowsu falan kurup geri söküyor da olabilirler. emin olmak için test yapmam içimi rahatlatmam lazım. var mıdır bir programı bir şeyi bunun kartın durumunu anlayabileceğimiz

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,197
yani arızalı da olabilir demek bu. ya da iyi ihtimalle windowsu falan kurup geri söküyor da olabilirler. emin olmak için test yapmam içimi rahatlatmam lazım. var mıdır bir programı bir şeyi bunun kartın durumunu anlayabileceğimiz
FurMark , AIDA64 , 3DMark

solaris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
356
Videoda daha çok mining yapılıp geri dönmüş, yıpratılmış kartlardaki belirtileden bahsediliyor.

Sizin durumunuz bu şekilde değil. Dış - iç bileşenlerde görsel olarak dikkat edilecek durumlardan da bahsetmiş. Fakat bu yine sizdeki ile tam uyuşmayacaktır. Sizdeki yepyeni

Daha önceki kullanım sürelrini öğrenmek için herhangi bir yazılım bulunmuyor malesef.

Video tam olarak inceleyemedim. Ağır testler, içini açmalar, ağır zorlayıcı stresler varsa yapmayın.

Fiziksel görüntü olarak yeterli olacıktır diye düşünüyorum.

KS

yewoup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Videoda daha çok mining yapılıp geri dönmüş, yıpratılmış kartlardaki belirtileden bahsediliyor.

Sizin durumunuz bu şekilde değil. Dış - iç bileşenlerde görsel olarak dikkat edilecek durumlardan da bahsetmiş. Fakat bu yine sizdeki ile tam uyuşmayacaktır. Sizdeki yepyeni

Daha önceki kullanım sürelrini öğrenmek için herhangi bir yazılım bulunmuyor malesef.

Video tam olarak inceleyemedim. Ağır testler, içini açmalar, ağır zorlayıcı stresler varsa yapmayın.

Fiziksel görüntü olarak yeterli olacıktır diye düşünüyorum.

tesekkurler hocam

dmrlk44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Sistem aldım diyorsun sen ürünü toplanmış halde mi aldın yoksa tek tek demonte şekilde mi istedin?

KS

yewoup

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
hocam ekran kartı kutuda diğerleri montaj şeklinde geldi herhalde once takip windows yükleyip sonra geri cikariyor olabilirler.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,197
hocam ekran kartı kutuda diğerleri montaj şeklinde geldi herhalde once takip windows yükleyip sonra geri cikariyor olabilirler.
Evet test ediyorlar sonrasında kart zarar görmesin diye onu kutusu ile gönderiyorlar , sistem şeklinde satın aldıysan korkulacak bir şey yok.

dmrlk44

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Montajlı şekilde istediysen tabi ki adamlar ekran kartı posetini açacaklar, adamlar test edip gönderiyor çünkü, hiç mi görmedin böyle yapıldığını?

freeshah

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Zaten herkes söylemiş. Takıp testleri vs yapıyorlar ama gönderirken ekran kartı zarar görmesin diye kutusuna koyuyorlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri