İndirimli Dxracer Koltuğu Aldım

TÜRK YILDIZLARI

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
44
Taner Hocamı tanıdığım günden beri gerçekten her zaman samimi gelmiştir ve hepte severek takip etmişimdir. Bize böyle güzel indirim fırsatı sunduğu için başta kendisine sonrasında emeği geçen ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız hocam saygılar .. ❣️ @OceanLaB

(Doğru kategoride paylaşmışımdır umarım lütfen kızmayın. Anlayışınız için teşekkürler) 😊

Ekli dosyalar

• F87F26EA-FCD5-4B76-AFC1-96A6AF43A952.jpeg
    F87F26EA-FCD5-4B76-AFC1-96A6AF43A952.jpeg
    269.4 KB · Görüntüleme: 88
Moderatörün son düzenlenenleri:

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Taner Hocamı tanıdığım günden beri gerçekten her zaman samimi gelmiştir ve hepte severek takip etmişimdir. Bize böyle güzel indirim fırsatı sunduğu için başta kendisine sonrasında emeği geçen ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız hocam saygılar .. ❣️ @OceanLaB

(Doğru kategoride paylaşmışımdır umarım lütfen kızmayın. Anlayışınız için teşekkürler) 😊
Hayırlı olsun.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967

Hayırlı olsun reis güle güle kullan

Esmer7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hayırlı olsun koltugun gerçekten cok güzel

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri