18k ona vereceğine 15k ya 4070 alsaydın ya ?taksitle alındığında 18k ya denk geliyor sence bu fiyata alınır mı? bir süre 1080p de oynamak zorunda kalacağım daha sonra 2k ya geçebilirim.
18k ona vereceğine 15k ya 4070 alsaydın ya ?taksitle alındığında 18k ya denk geliyor sence bu fiyata alınır mı? bir süre 1080p de oynamak zorunda kalacağım daha sonra 2k ya geçebilirim.
3070 almadım ki ben zaten 4070 18k ya geliyor vade farkı ile onun için sormuştum dostum yanlış anlaşılmışım18k ona vereceğine 15k ya 4070 alsaydın ya ?
Yok hocam 15K iken alsaydınız keşke şuan 17 lere çıktı fiyatı.3070 almadım ki ben zaten 4070 18k ya geliyor vade farkı ile onun için sormuştum dostum yanlış anlaşılmışım![]()
sahsen o fıyat pahalı taksıt le almak ıstıyorsan bekle bence pazaryerlerıne dussuntaksitle alındığında 18k ya denk geliyor sence bu fiyata alınır mı? bir süre 1080p de oynamak zorunda kalacağım daha sonra 2k ya geçebilirim.
pazaryerleri olarak kastettiğin nedir acaba dostum 15k ya en ucuz satılıyor şuan zaten vade farkı ile 17 yi bulabiliyor beklemek mi daha mantıklı şuan almak mı bilemedim fiyatı artar diye endişe ediyorum..sahsen o fıyat pahalı taksıt le almak ıstıyorsan bekle bence pazaryerlerıne dussun
%20 vade ödemek saçma benim görüşüm 15e alabilirsen al ama 17 18 e geliyorsa gerek yokpazaryerleri olarak kastettiğin nedir acaba dostum 15k ya en ucuz satılıyor şuan zaten vade farkı ile 17 yi bulabiliyor beklemek mi daha mantıklı şuan almak mı bilemedim fiyatı artar diye endişe ediyorum..
anladım dostum peki 4070 alamazsam diyelim ne almamı önerirsin amd tercih etmiyorum.%20 vade ödemek saçma benim görüşüm 15e alabilirsen al ama 17 18 e geliyorsa gerek yok