Soru İnsanlardan Uzak Bir Yerde Yaşamak Ister Miydiniz?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
İnsanlardan uzak ayrı bir dünya gibi oradaki insanlarla iletişim kurup sadece oraya özel sosyal ağlarda takılabileceksiniz. Böyle 500 kişilik bir ortam.
Ben şahsen şartlar istediğim gibi olsa isterdim

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Küçük bir yeri tercih ederdim kendi halinde sakin bir yer herkesin sorumluluk sahibi olduğu çöplerine osuna busuna dikkat ettiği bilinçli insanlar ile

Jiyuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Kesinlikle hayır. Ayrı bir dünyada 500 kişi ile yaşamak ilk başlarda kulağa hoş gelsede ilerleyen zamanlarda çok sıkardı.O yüzden bu dünyada sakin bir kasaba tarzı yeri tercih ederim.

xnto

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Hayır. Her ne kadar başlangıçta güzel dursada bir yerden sonra sıkar .

KS

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Benim içimde böyle garip bir fantazim var :d

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
İnsanlardan uzak ayrı bir dünya gibi oradaki insanlarla iletişim kurup sadece oraya özel sosyal ağlarda takılabileceksiniz. Böyle 500 kişilik bir ortam.
Ben şahsen şartlar istediğim gibi olsa isterdim
bütün hersey istediğim varsa evet bide arkadasımı aldım mı tamamdır gider tek bir yerde arkadasla yasarım bilgisayar , internette varsa ohh derim gecerim

bekogluaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Genelde bu tür düşüncelere kapılıyorum. İleride iyi bir kariyerim ve birikmişim olursa köyüme gitmeyi düşünüyorum. Eve girdiğimde kolay kolay sosyalleşen bir insan olmadım hiç. Hep tek başıma takılırım kitap okurum, pc/telefonda takılırım. Yemek yaparım. Uğraşılacak bir şey bulurum hep.

Bu kendi tercihim bu arada, dışarıda tanımadığım karşı cinsle bile sohbet edebilirim sıkıntı yok ama işte eve girince direkt asosyal mod otomatik açılıyor gibi bende :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri