- Konu Sahibi
Anaa gençler ben bir tek İnstagram’a kısıtlama geldi. Zannettim meğersem Facebook’da kısıtlama gelmiş.
VPN olmadan da giriş yapan insanlar varmış, WI-Fİ ayarlarından bir kaç sayı yazıyorsun giriş yapıyor denedim ben oldu.Tek bir mecraya teslim olmanın dez avantajı bu aslında. Ticari faliyetler döndüğü kadar en çok ta Meta kazanıyor. Oda Malum kişiyi alkışlayan ve kollayan ülkenin şirketi.
Modeminde root olanlar wan d ns yazarak erişebilirler.
tüm meta uygulamalarına whatsapp hariçAnaa gençler ben bir tek İnstagram’a kısıtlama geldi. Zannettim meğersem Facebook’da kısıtlama gelmiş.
dns ayarları değiştirmişssindir birnevi vpnVPN olmadan da giriş yapan insanlar varmış, WI-Fİ ayarlarından bir kaç sayı yazıyorsun giriş yapıyor denedim ben oldu.
Ama bu sadece İPHONE’de geçerli.
Tüm verilerime erişsinler, saklayacağım hiç bir şey yok. Şahsen benim..bilmeden iş yapmayın adamın serveri üzerinden bağlandınz zaman bütün verilerinize erişir bi kaç sayı hahaha
şurayada bi imza atın tamamdır
Dün Facebook açıldı diyorlardı, kullanmıyorum ama çoğu giriş bilgilerim orda artık ben biran önce normal bir maile bağlayım.tüm meta uygulamalarına whatsapp hariç
dns ayarları değiştirmişssindir birnevi vpn
Nasıl çalışıyor, kardeşim peki.bende problemsiz çalışıyor vpnsiz
vallah hocam hiç bir fikrim yok : D hatta neredeyse bütün sitelere vpnsiz girebiliyorum bu DNS'ten kaynaklı olabilirTüm verilerime erişsinler, saklayacağım hiç bir şey yok. Şahsen benim..
Dün Facebook açıldı diyorlardı, kullanmıyorum ama çoğu giriş bilgilerim orda artık ben biran önce normal bir maile bağlayım.
Nasıl çalışıyor, kardeşim peki.
Aynen belki ondandır.vallah hocam hiç bir fikrim yok : D hatta neredeyse bütün sitelere vpnsiz girebiliyorum bu DNS'ten kaynaklı olabilir
önce bi dns ne demek araştır, sonra böyle saçma sapan yorumlar yaparsın.bilmeden iş yapmayın adamın serveri üzerinden bağlandınz zaman bütün verilerinize erişir bi kaç sayı hahaha
şurayada bi imza atın tamamdır
adam bir kaç sayı demiş o bir kaç sayıyı nereye giriyor belirtmemiş bende altına şaka ile karışık dikkatli olması gerektiğini yazdım fakat senin problemin ne anlamış değilim yazdığın şeyin farkında olmadığını varsayarak daha fazla konuşmuyorumVerecek cevap vuramayınca ''haha'' xd
DNS'den bahsettiği çok belli.adam bir kaç sayı demiş o bir kaç sayıyı nereye giriyor belirtmemiş bende altına şaka ile karışık dikkatli olması gerektiğini yazdım fakat senin problemin ne anlamış değilim yazdığın şeyin farkında olmadığını varsayarak daha fazla konuşmuyorum