- Tepki
- 1
Arkadaşlar i5 ve 3060ti mi yoksa ryzen5600 3070ti mi arada 1k fiyat farkı var ve ilk sistem Asus diğeri gigabayt uzun ömür için hangisini almalı çok aşırı oyun oynamıyorum
Sistemlerin linklerini atarmısınArkadaşlar i5 ve 3060ti mi yoksa ryzen5600 3070ti mi arada 1k fiyat farkı var ve ilk sistem Asus diğeri gigabayt uzun ömür için hangisini almalı çok aşırı oyun oynamıyorum
Max bütçe nedir ona göre özelleştirme önereceğim.![]()
BLADE-3060Ti / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
BLADE-3060Ti oyuncu bilgisayarı üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Sabahtan beri araştır araştır yoruldum anlamıyorum da pek videosunu izledim ikinci pcnin anakart düşük kaliyo diyo kendisi ve işlemci için soğutma lazım diyor ilkini almak daha mantıklı gibi geldi
Secure Boot W11 kullandığın zaman valorant , fifa 23 gibi oyunları oynamak için açman gereken bir özellik.Max bütçe nedir ona göre özelleştirme önereceğim.
Anakart düşük kalmıyorda o anakart ile W11 kullanırsan Secure Boot açıcaksın açtığın zaman da sıkıntı yaşıyorsun o yüzden W10 kullanman daha iyi olur.
Bence o paraya çık 2. sistemi dediğim iki özelleştirme ile 20.244 TL ye alDostum ilk sistemde SSD eklemekten vazgeçtim o biraz zorlar yaa direk böyle alacak olursam ilkini mi alayım yine de ikinci mi sırf ekran kartı için belki çıkabilirim o paraya
Anakart yeterli olur. Bütçe olunca 600-700 TL ye bir soğutucu alman da fayda var bu 12400f için de 5600 için de geçerli. 3070 Tİ sistem dururken 6750xt alınmazArkadaşlar anakartta sıkıntı yok demi yeterli olur mu sisteme ve işlemci de aynı şekilde bide soğutma mevzusuna gerek var mı hiç riske girmeden ilkini mi alayım yoksa başka öneriye de açığım sinerjide var AMD ekran kartlı 6750xt olan o kart nasıl
3070 Tİ sistemi almayacaksan ki bence hata olur o zaman 3060 ti sistemi al AMD kart almanı önermem wattman hatası alabilme ihtimalin var bu bütçelerde NVIDIA daha iyi olur.O 18k fiyat olarak ama soğutma almasam zarar verir miyim herhangi ve bu işlemciyle uzun yıllar kullanabilir miyim sizce şuan bu pc mantıklı mı başka öneriye de açığım atabilirsiniz Max 19 falan bütçem
Darboğaz, bir bilgisayar sistemi içerisinde yer alan elektronik parçalardan en az birinin diğer bileşenleri yeterince besleyemediği için tam performans vermesini engellemesi olarak bilinir.Darboğaz nedir