Soru İntel Stok Fan Nasıl Temizlenir ?

alpergunencc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
image.jpg
merhaba arkadaşlar ilk defa bilgisayar sahibi oldum üzgünüm bilmiyorum bu intel stock fanın içini nasıl temizlicez arkasında macun var hala

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Fön makinesi falan varsa sisteme bağlı değilken tozunu alabilirsiniz. Macunu da bir peçete yada alkollü mendil ile silebilirsiniz.

KS

alpergunencc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Fön makinesi falan varsa sisteme bağlı değilken tozunu alabilirsiniz. Macunu da bir peçete yada alkollü mendil ile silebilirsiniz.
Merhaba ben yaptım macunu silmedim, bilgisayara takıp çalıştırdım fakat bilgisayar aşırı kasıyor ve fps yok ayrıca hiç sesi çıkmıyordu şuan sanki uçak gibi full ses var kendi kendine takılıyo bilgisayar
image.jpg

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
İşlemci sıcaklığı ne durumda ? Montajda hata olabilir. Sesli çalışıyor diyorsunuz ama sistem yük altında da değil.

KS

alpergunencc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
İşlemci sıcaklığı ne durumda ? Montajda hata olabilir. Sesli çalışıyor diyorsunuz ama sistem yük altında da değil.
Evet bütün fanları temizlediğimden mi ses geliyor dicem fakat ilk geldiğindede çok sessizdi boştayken gpu sıcaklığı 43

Evet bütün fanları temizlediğimden mi ses geliyor dicem fakat ilk geldiğindede çok sessizdi boştayken gpu sıcaklığı 43
Ve fpsi direk göstermiyor normalde gösterirdi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri