Öneri İnteraktif Oyun Önerisi

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Öncelikle iyi forumlar interaktif oyunlar arıyorum mobil pc fark etmez önerebileceğiniz oyunlar varmı acaba

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
İnteraktif drama korku oyunu olan The Dark Pictures Anthology: Man of Medan güzeldi , direk türkçe desteği yok ama bu oyunun.
Life Is Strange bölüm 1 bununda tr dil desteği yoktu en son oynadığımda , steam de ücretsizdi bir bakabilirsiniz,
Beyond: Two Souls Arayüz ve altyazı türkçe' ydi steam de demosu bulunuyor deneyin hoşunuza giderse alırsınız,
Bunları önerdim tabi eğer ki oynadıysanız bunlar benim oynadıklarımdı .

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
İnteraktif drama korku oyunu olan The Dark Pictures Anthology: Man of Medan güzeldi , direk türkçe desteği yok ama bu oyunun.
Life Is Strange bölüm 1 bununda tr dil desteği yoktu en son oynadığımda , steam de ücretsizdi bir bakabilirsiniz,
Beyond: Two Souls Arayüz ve altyazı türkçe' ydi steam de demosu bulunuyor deneyin hoşunuza giderse alırsınız,
Bunları önerdim tabi eğer ki oynadıysanız bunlar benim oynadıklarımdı .
Önerileriniz için teşekkürler hocam fakat korku oyunları pek tercih etmiyorum

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
İnteraktif olarak mobilde Late Shift oynamıştım yapımcısı Wales Interactive in oyunları güzel oluyor önerebileceğiniz bir oyunları varmı ?

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835

Türkçe Dublaj​

First Date ve Agarta yerli yapımdır. First date yaklaşık 30dk'lık oynama imkânı sunar. Agarta ise YT'dan tanıdığımız Filmler ve Filimler yapımıdır. Agarta şuan erken erişimde ve yaklaşık 30dk'lık bir oynayış sunuyor ancak açıkladıklarına göre 21 Ekim'de oyun tam sürüme geçecek ve oynama süresi 7.5 Saat olacak.

The Stanley Parable ise dublaj yaması mevcut. Çok kısa bir süre önce keşfettim bunu yakın zamanda oynamayı planlıyorum.

Quantic Dream​

/////​

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269

Türkçe Dublaj​

First Date ve Agarta yerli yapımdır. First date yaklaşık 30dk'lık oynama imkânı sunar. Agarta ise YT'dan tanıdığımız Filmler ve Filimler yapımıdır. Agarta şuan erken erişimde ve yaklaşık 30dk'lık bir oynayış sunuyor ancak açıkladıklarına göre 21 Ekim'de oyun tam sürüme geçecek ve oynama süresi 7.5 Saat olacak.

The Stanley Parable ise dublaj yaması mevcut. Çok kısa bir süre önce keşfettim bunu yakın zamanda oynamayı planlıyorum.

Quantic Dream​

/////​

Öncelikle öneriniz için teşekkürler hocam First Date Late To Date güzel bir oyun ama oynayış süresi çok kısa oyunu merak edip YouTube üzerinden izledim ve bütün sonları 1-2 saatte gördüm
Agarta da merak ettiğimi bir oyun indirime girermi bilmiyorum ama girerse nasip olursa oynamayı düşünüyorum

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Öncelikle iyi forumlar interaktif oyunlar arıyorum mobil pc fark etmez önerebileceğiniz oyunlar varmı acabA
"AGARTA" yakında çıkacak rrane,EasterGamersTV gibi kanallar demosunu oynadı "Filmler Ve Filimler" ekibi hazırlıyor oyunu interaktif film oyunu çok güzel bir bakın derim

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
First Date Late To Date güzel bir oyun ama oynayış süresi çok kısa oyunu merak edip YouTube üzerinden izledim ve bütün sonları 1-2 saatte gördüm
Maalesef ki kısa ancak geliştiricilerin ilk deneyimi ve ufak bir şans vermek içinde olsa istek listesine eklenip indirim zamanı fazladan bakiye kalınca alınabilir değerlendirilebilir. Tabi tercih sizindir bu konuda.

Agarta da merak ettiğimi bir oyun indirime girermi bilmiyorum ama girerse nasip olursa oynamayı düşünüyorum
Oyunun fiyatı yeni güncellendi ve indirime elbet girecektir ama ne zaman girer emin değiliz :). İstek listenize ekleyebilirsiniz fiyat düştüğünde bildirim alırsanız mobilden ve mailinizden

KS

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Maalesef ki kısa ancak geliştiricilerin ilk deneyimi ve ufak bir şans vermek içinde olsa istek listesine eklenip indirim zamanı fazladan bakiye kalınca alınabilir değerlendirilebilir. Tabi tercih sizindir bu konuda.

Oyunun fiyatı yeni güncellendi ve indirime elbet girecektir ama ne zaman girer emin değiliz :). İstek listenize ekleyebilirsiniz fiyat düştüğünde bildirim alırsanız mobilden ve mailinizden
First Date Late To Date dediğiniz gibi geliştiricilerin ilk deneyimi ve bence gayet başarılı bir oyun olmuş belki ilerleyen zamanlarda bir farklı seçenekler ekleyebilirler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri