İnternet Dağıtıcısı Öneri

alieeren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba Turkcell model internet kullanıyorum modem evimde 100 mgbit hızı var ama 250 hatta 300 üstüne dahi çıktığı halde odamda 2 çizgi falan şuanki internet dağıtıcım xiaomi wifi extender pro diye bir model ama hiçbir işe yaramıyor sadece televizyonda netflix YouTube a yeterli oluyor telefon da pes tarzı oyunları bile oynayamıyorum ps5te bile Ethernet zorunlu hale geliyor gidip aldım 2.5 3 bin civarı bütçem

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Merhaba Turkcell model internet kullanıyorum modem evimde 100 mgbit hızı var ama 250 hatta 300 üstüne dahi çıktığı halde odamda 2 çizgi falan şuanki internet dağıtıcım xiaomi wifi extender pro diye bir model ama hiçbir işe yaramıyor sadece televizyonda netflix YouTube a yeterli oluyor telefon da pes tarzı oyunları bile oynayamıyorum ps5te bile Ethernet zorunlu hale geliyor gidip aldım 2.5 3 bin civarı bütçem

weiwuer

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
keenetic markasını öneririm. hem modemim hem de dağıtıcım aynı marka. üst katta modemim alt katta da keenetic buddy 5 model dağıtıcım var. alt kata indiğimde wifi ağı değiştirmiyor diğerleri gibi. aynı adı kullanıyor ve otomatik olarak geçiş yapıyor. üst kattan alt kata hız kaybı çok çok az.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri