Soru İnternet Değerlerim Iyimi?

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
50-55 mpbs
14,4-14 arası upload
Bu internet değerleri güzelmi oyun indirirken falan saniyede kaç mb iner oyunlarda oingim yüksemi olur bide video çekerken oyunda oyniyacağım için büyük bir etkilenme olup pingim çıkarmı?

Hamza Kağan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
internetimi yeni değiştirdim önceki internetim seninkiyle aynı değerlere sahipti ve steam de oyun indirirken yaklaşık 3mb/s ile indiriyordu
şuan ki internetim 120 mbs - 55 upload değerlerine sahip ve oyunu 14mb/s ile indiriyorum. ping değerlerine internet hız testi yaparak bakabilirsen genel olarak doğru oluyor. senin değerlerine sahipken dc den yayın yaparken ping değerlerim arada bir artıyordu ama sen normal video çekme anlamında diyorsan internete bir etksisi olmaz ekran kaydının

KS

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
internetimi yeni değiştirdim önceki internetim seninkiyle aynı değerlere sahipti ve steam de oyun indirirken yaklaşık 3mb/s ile indiriyordu
şuan ki internetim 120 mbs - 55 upload değerlerine sahip ve oyunu 14mb/s ile indiriyorum. ping değerlerine internet hız testi yaparak bakabilirsen genel olarak doğru oluyor. senin değerlerine sahipken dc den yayın yaparken ping değerlerim arada bir artıyordu ama sen normal video çekme anlamında diyorsan internete bir etksisi olmaz ekran kaydının
Hocam mesela god of war 70gb di herhalde her neyse bu oyun dediginiz degerlere gore kac saatte iner

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri