Yardım İnternet Hızımı Nasıl Arttırabilirim

ademtrgg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhaba benim adresimde şu an alabildiğim en fazla hız 50 mbps bunu arttirabilirmiyim bir yolu varmı altyapısız internet vs. Türk Telekom altyapısı varmış burada ve 50 mbps kullanan arkadaşlara soruyorum pc de oyun oynarken film dizi izlerken bur sorun yaşıyormusunuz

spinragnarLB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba benim adresimde şu an alabildiğim en fazla hız 50 mbps bunu arttirabilirmiyim bir yolu varmı altyapısız internet vs. Türk Telekom altyapısı varmış burada ve 50 mbps kullanan arkadaşlara soruyorum pc de oyun oynarken film dizi izlerken bur sorun yaşıyormusunuz
Hocam altyapın VDSL destekliyor ve şu an vdsl kullanıyorsunuz. 100mbps kadar arttırabiliyorsunuz. Kullandığınız operatör ile görüşme sağlayıp hızınızı arttırabilirsiniz.
Ayrıca benim konumum da ise şu an fiber yok ve 100mbps üstü alamıyorum. Vdsl internet şu an için yetiyor ve problem yaşamıyorum. Kullandığım operatör Türk Telekom. Modemim Keenetic marka ( extra dsl ac1200) prof bir modemdir. Kısaca alt yapın ve modemin iyi olursa pek sorun yaşamazsın. 1080p dizi ve filmleri ben rahatlıkla izliyorum. Eğer bağlantında çok sık gidip gelme varsa bina kablolarını kontrol ettirmeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:
KS

ademtrgg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam altyapın VDSL destekliyor ve şu an vdsl kullanıyorsunuz. 100mpbs kadar arttırabiliyorsunuz. Kullandığınız operatör ile görüşme sağlayıp hızınızı arttırabilirsiniz.
Ayrıca benim konumum da ise şu an fiber yok ve 100mpbs üstü alamıyorum. Vdsl internet şu an için yetiyor ve problem yaşamıyorum. Kullandığım operatör Türk Telekom. Modemim Keenetic marka ( extra dsl ac1200) prof bir modemdir. Kısaca alt yapın ve modemin iyi olursa pek sorun yaşamazsın. 1080p dizi ve filmleri ben rahatlıkla izliyorum. Eğer bağlantında çok sık gidip gelme varsa bina kablolarını kontrol ettirmeni tavsiye ederim.
100 mbps ye nasıl arttırabilirim orayı tam anlayamadım

spinragnarLB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
100mbps geçmen için kullanmış olduğun internet sağlayıcınla görüşme sağlayacaksınız. Hızımı arttırmak istiyorum derseniz yardımcı olurlar. Ayrıca Vdsl alt yapısını kullananların aldığı maximum hız 100mbps' dir. Fazlasını talep edersen Fiber internete geçmen gerekiyor. Fiber alt yapın yoksa fazlasını kullanamazsın.

KS

ademtrgg

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Vdsl alt yapısını kullananların aldığı maximum hız 100mpbs' dir. Fazlasını talep edersen Fiber internete geçmen gerekiyor. Fiber alt yapın yoksa fazlasını kullanamazsın.
Tamam benkm burada vdsl var ama yinede 100 gelmiyor 50 geliyir o nasıl olucak peki

spinragnarLB

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri