- Tepki
- 6
Arkadaşlar merhaba internet kafe açmayı düşünüyorum fakat toptan vs monitördür sistem dizilimidir nasıl yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi nerelerden alınır bu tür şeyler vs
Bütçe nedir kaç masa açmayı düşünüyorsunArkadaşlar merhaba internet kafe açmayı düşünüyorum fakat toptan vs monitördür sistem dizilimidir nasıl yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi nerelerden alınır bu tür şeyler vs
başlangıç olarak 10 masa düşünüyorum şuan bütçe 150.000 TLBütçe nedir kaç masa açmayı düşünüyorsun
Fiyatlandırmayi neye göre yapicaksin
Hmm o zaman her masa başına sistem + monitör olarak 15k düşer rx 6600 sistem alabilirsin sahibindenden falan yada indirime girince sitelerden ama monitör dahil yani daha bunun klavye mouse kulaklık varbaşlangıç olarak 10 masa düşünüyorum şuan bütçe 150.000 TL
Kulaklık mouse fare 1K desek gene en kötü 1650 sistem toplarHmm o zaman her masa başına sistem + monitör olarak 15k düşer rx 6600 sistem alabilirsin sahibindenden falan yada indirime girince sitelerden ama monitör dahil yani daha bunun klavye mouse kulaklık var
Toplar ama ne fiyat koyacağına bağlıKulaklık mouse fare 1K desek gene en kötü 1650 sistem toplar
12400f çok saçma olur internet cafe için amd ryzen 5 5500 daha mantıklı en azından adam sistemleri yenilirken anakart almak zorunda kalmazhocam 144hz 1650 12400f bir sistem yaparsınız fakat bence sinerji pckolik gibi yerlerle konuşuj toplu alın
Mouse fare kulaklık 1k mıKulaklık mouse fare 1K desek gene en kötü 1650 sistem toplar
Yoo hocam benim gittiğim yerde toplamı 900 tl falan vardır ancaMouse fare kulaklık 1k mıO cafeye kimse gelmez hocam, gittiğim int cafelerde sadece tek bir ekipman 1k
Razer bundle set alıp klavye alabilirsiniz
hocam şöyle bir şeye bakalım gittim intlerin cogu şunlar gayette memnunlar 5-6 yıldıt kullanıyolar.başlangıç olarak 10 masa düşünüyorum şuan bütçe 150.000 TL
BilmemYoo hocam benim gittiğim yerde toplamı 900 tl falan vardır anca
1700₺ ekipmanhocam şöyle bir şeye bakalım gittim intlerin cogu şunlar gayette memnunlar 5-6 yıldıt kullanıyolar.
![]()
Altec Lansing ALGK8404 Işıklı Blue Switch Mekanik TKL Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Altec Lansing ALGK8404 Işıklı Blue Switch Mekanik TKL Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Altec Lansing ALGK8404 Işıklı Blue Switch Mekanik TKL Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 873,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Logitech G203 Lightsync 910-005798 Kablolu Oyuncu Mouse Mavi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G203 Lightsync 910-005798 Kablolu Oyuncu Mouse Mavi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync 910-005798 Kablolu Oyuncu Mouse Mavi özelliklerini incele, 579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Precog S Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
PORGE Hyperbeast 90x40 Oyuncu Mouse Pad Fiyatları
PORGE Hyperbeast 90x40 Oyuncu Mouse Pad fiyatları Cimri'de. PORGE Hyperbeast 90x40 Oyuncu Mouse Pad ürününe ait kullanıcı yorumlarını, geçmiş döneme ait fiyat değişikliklerini ve ürün özelliklerini inceleyin. PORGE Hyperbeast 90x40 Oyuncu Mouse Pad ürününe ait en cazip fiyat seçeneklerini...www.cimri.com
Monitor için o kadar yüksek şeye gerek yok koy rampage gec1700₺ ekipman
vg249q1a 4000₺
kaldı 10k kasa bi firmayla konuşsanız 6600 / 5500 alabilirsiniz ekipman alcanız yerlerlede konuşun indiirm yapabilirler monitörde aynı şekilde
BencedeMonitor için o kadar yüksek şeye gerek yok koy rampage gec
Zaten oraya gelenler kalitesi için gelmez yada şey beklemez ips olsun söyle olsun falan bence mekanik bile çok membran okey yaniBencede
Tn panel kafi
bence parça be kadar kaliteli olursa o kadar gelen olurMonitor için o kadar yüksek şeye gerek yok koy rampage gec
10 masada zaten kim ne kadar gelicek bütçe kısıtlıbence parça be kadar kaliteli olursa o kadar gelen olur