Internet Kopması

ykara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bilgisayarımda son 2,3 haftadır internet kesilmesi, ping, oyunlarda lag , wifi de kopmalar ve videolarda kasmalar oluyor, bu sürekli oluyor bundan önce gayet rahat bir şekilde oyunları oynayabiliyor internetimi kullanabiliyor ve videoları kesintisiz izleyebiliyordum internette bulabildiğim bütün çözümleri denedim fakat sonuç değişmedi ne yapmam gerek ? bilgisayarım Casper Nirvana nd c500.

nayr3xx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
bilgisayarımda son 2,3 haftadır internet kesilmesi, ping, oyunlarda lag , wifi de kopmalar ve videolarda kasmalar oluyor, bu sürekli oluyor bundan önce gayet rahat bir şekilde oyunları oynayabiliyor internetimi kullanabiliyor ve videoları kesintisiz izleyebiliyordum internette bulabildiğim bütün çözümleri denedim fakat sonuç değişmedi ne yapmam gerek ? bilgisayarım Casper Nirvana nd c500.
laptoplarda kronik olarak adlandırabiliriz çözüm olarak eğer modeme uzak bir konumdan kullanıyorsanız ek bir wifi anteni almanızı öneririm eğer yakınsanız ethernet kablosuyla daha garanti bir çözüm elde edebilirsiniz

KS

ykara

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
laptoplarda kronik olarak adlandırabiliriz çözüm olarak eğer modeme uzak bir konumdan kullanıyorsanız ek bir wifi anteni almanızı öneririm eğer yakınsanız ethernet kablosuyla daha garanti bir çözüm elde edebilirsiniz
abimin de laptobu var fakat onda böyle bir şey olmuyor ikimizin de modeme uzaklığı aynı bilgisayardan kaynaklı olabilir mi acaba

FBR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bilgisayarın sürücülerini markaların orjinal sitelerinden yüklemeniz durumu düzeltebilir tabi sistem yeni yüklenmiş ise aksi takdirde format gerekebilir bence. Bir de sizde internet kesildiğinde diğer bağlı cihazlarda durum ne? Wifi şifrenizi bi değiştirip medemede birkaç günde bir reset atarsanız mükemmel olur.

Tabi bilgisayara yakınlarda kurulum yaptığınız bir program da bunu yaptırabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri