Millenicom öneririm yıllardir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım şükür istersen davet kodumu iletirim.Millenicom,GİBİRnet,COMnet firmaları var aklımda. Müşteri hizmetleri olsun iptal iade olsun sorun yaşatmayacak bir firma arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Benim de aklımda Millenicom var aslında. en azından ilk 3 ay 100 TL, arkadaş koduyla indirim de olur. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde biraz ısrarcı davranmıştı o hoş olmamıştı suratına kapatmıştım. Onun dışında benim için bir sorunu yok. Eğer bağlatırsam 3 ay sonra iptal etmek istersem bir problem olur mu para falan isterler mi ? Arkadaş koduyla ne kadara düşüyor ?Millenicom öneririm yıllardir kullanıyorum hiç sorun yaşamadım şükür istersen davet kodumu iletirim.
Gibirnet fiyat olarak beğendim fakat müşteri hizmetlerine ulaşamadım hocam 6-7dk bekledim sıkıldım kapattım. 85 mpbs destekliyordu.2 yıldır gibirnet kullanıyorum altyapı 60 kaldırıyor ben 110 TL'ye 100 mpbs paketi kullanıyorum. İDM ile 7,5 mb indirme hızı alıyorum. ping kopma vs. sorun yaşamadım ama önemli olan sizin altyapınızın durumu.
benim bağlattığım dönemde eve gelen ekipler modemi tam olarak ayarlayamamışlar internetin hızını yavaşlatmışlar. gibirneti aradım 15 dk içince modem sorununu ve hız problemini direkt çözdüler. o günden beri hiç sorun yaşanmadım. 2 yıl içinde şirket içinde değişiklikler olmuştur. O konuda birşey diyemem.Benim de aklımda Millenicom var aslında. en azından ilk 3 ay 100 TL, arkadaş koduyla indirim de olur. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde biraz ısrarcı davranmıştı o hoş olmamıştı suratına kapatmıştım. Onun dışında benim için bir sorunu yok. Eğer bağlatırsam 3 ay sonra iptal etmek istersem bir problem olur mu para falan isterler mi ? Arkadaş koduyla ne kadara düşüyor ?
Gibirnet fiyat olarak beğendim fakat müşteri hizmetlerine ulaşamadım hocam 6-7dk bekledim sıkıldım kapattım. 85 mpbs destekliyordu.
Hocam temsilciye bağlanamadım bir türlü. Yine bakıyorum.benim bağlattığım dönemde eve gelen ekipler modemi tam olarak ayarlayamamışlar internetin hızını yavaşlatmışlar. gibirneti aradım 15 dk içince modem sorununu ve hız problemini direkt çözdüler. o günden beri hiç sorun yaşanmadım. 2 yıl içinde şirket içinde değişiklikler olmuştur. O konuda birşey diyemem.
İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz para felan ödemiyorsunuz, arkadaş kodumla 1ay bedava kullanabilirsinizBenim de aklımda Millenicom var aslında. en azından ilk 3 ay 100 TL, arkadaş koduyla indirim de olur. Müşteri hizmetleriyle görüştüğümde biraz ısrarcı davranmıştı o hoş olmamıştı suratına kapatmıştım. Onun dışında benim için bir sorunu yok. Eğer bağlatırsam 3 ay sonra iptal etmek istersem bir problem olur mu para falan isterler mi ? Arkadaş koduyla ne kadara düşüyor ?
Gibirnet fiyat olarak beğendim fakat müşteri hizmetlerine ulaşamadım hocam 6-7dk bekledim sıkıldım kapattım. 85 mpbs destekliyordu.
Hocam faturayı düzenli ödersek indirim demişti ama ne kadar olduğunu sormadım biliyor musunuz ?İstediğiniz zaman iptal edebilirsiniz para felan ödemiyorsunuz, arkadaş kodumla 1ay bedava kullanabilirsiniz
Onu bilmiyorum müşteri hizmetleri sormak lazım ama 1 ay bedava kullanıyorsunuz siz.Hocam faturayı düzenli ödersek indirim demişti ama ne kadar olduğunu sormadım biliyor musunuz ?
www.fixnet.com.tr/evinterneti öneririm.Millenicom,GİBİRnet,COMnet firmaları var aklımda. Müşteri hizmetleri olsun iptal iade olsun sorun yaşatmayacak bir firma arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.