Merhaba arkadaşlar Millenicom Türk Telekom kullanıcısıyım mevcut olarak geçmişte TurkNet Netspeed de kullandım fakat TurkNet Netspeed'den memnun kalmadım birçok sebepten Millenicom Türk Telekom'dan menmunum fakat fiyatlardan zamlardan tahüttüm bitince değiştirme kararı aldım şu an aklımda Anasayfa - GIBIRNet | İnternet mevcut az şikayet sayısı ilgili ekip Türk Telekom Comnet sunucularını kullanıyor peering coğu oyunda düşük ping sunuyor yurt dışında populer ping sunuyor kullanan arkadaşlarımda memnun fiyatı düşük kalite yüksek tahhütsüz zaten kurulum ücreti zaten yok denenilebilir diye düşünüyorum memnun kalırsam 2 internetimide buradan temin edeceğim ve hizmet alacağım sizin kararınız nedir?
Millenicom:

türktelekom:

Hat değerlerim:

Altyapı testi:

Kullanan veya geçek varsa Speedtest atarsa ve oyunlarda ping kac soylerse sevinirim.
Mevcut olarak 24mbps kullanmaktayım 2 evimdede bilginiz olsun 100mbps e geçmeyi planlıyorum sorun olurmu acaba?
Millenicom:

türktelekom:

Hat değerlerim:

Altyapı testi:

Kullanan veya geçek varsa Speedtest atarsa ve oyunlarda ping kac soylerse sevinirim.
Mevcut olarak 24mbps kullanmaktayım 2 evimdede bilginiz olsun 100mbps e geçmeyi planlıyorum sorun olurmu acaba?