İnternet Sözleşmem Bitti Yeni Bi Firma Arıyorum Yardım!

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
superonline kullanıyorum sözleşme bitti aradılar 245 TL fiyat çektiler kafayı yemiş olmalılar 245 birime internet veren hiç bi ülke yoktur :D

Sizce napmalıyım türknet falan mı geçeyim herkes bi şey diyo bunu F/P operatore geçirmek istiyorum.

bu paralara internet olmaz

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2023-03-22 085623.png
    Ekran görüntüsü 2023-03-22 085623.png
    29.3 KB · Görüntüleme: 21

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
hocam türk telekom fiber destekliyse bir görüşün normalde vdsl tavsiye etmem ancak fiber hizmetleri çok iyi

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
hocam türk telekom fiber destekliyse bir görüşün normalde vdsl tavsiye etmem ancak fiber hizmetleri çok iyi

mqdefault.jpg

Mertay kardeş şaka bi yana türktelekom çok kötü ya :D Bence hiç bi ürünü kullanılmamalı netspeed eğer kesinti olmuyosa geçmeyi düşündüm

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Millenicom öneririm bir araştırın.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Ekli dosyayı görüntüle 17805

Mertay kardeş şaka bi yana türktelekom çok kötü ya :D Bence hiç bi ürünü kullanılmamalı netspeed eğer kesinti olmuyosa geçmeyi düşündüm

:D fiberleri gerçekten çok iyi hocam ben 12 yıldır tt kullanıcısıyım ne çektiğimi vdlsde ben bilirim. sonra türknete geçtim ardından tekrar tt fibere döndüm. mükemmel hizmetleri var.

KS

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Milenicom turktelekom alt yapısı kullanıyormuş.

Netspeedin fiyatı çok iyi sizce napmalıyım :(

Sürekli kesinti vb yaşamak istemiyorum ping falan

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173
Milenicom turktelekom alt yapısı kullanıyormuş.

Netspeedin fiyatı çok iyi sizce napmalıyım :(

Sürekli kesinti vb yaşamak istemiyorum ping falan
Tamamen herşey sizin altyapıza bağlı, ben millenicom fiber 100 kullanıyorum 110-112mbps down 10up alıyorum ping 4-5ms maks gerçekten çok memnunum 1kere bile sorun yaşamadim yıllardır.

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
58
Bölgenizde altyapı kimdeyse ondan devam edin derim. Benim oturduğum yerde superonline altyapısı var, hizmetlerinden çok memnunum. Önceki oturduğum bölgede TT vardı, yine memnundum.
Turknet iyidir ancak taahhüt olmaması sorun olabilir. 5 sene önce sorsan taahhüt dayayan firmalara küfür ederdik ancak günümüzde enflasyon kaynaklı tüketiciyi koruyor.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
892
superonline kullanıyorum sözleşme bitti aradılar 245 TL fiyat çektiler kafayı yemiş olmalılar 245 birime internet veren hiç bi ülke yoktur :D

Sizce napmalıyım türknet falan mı geçeyim herkes bi şey diyo bunu F/P operatore geçirmek istiyorum.

Turknet 250tl

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
şuan eski abone olduğum için 120 tl falan veriyordum 50 mbitti ama haftsonu vs ücretsiz hızım yükseliyordu

Belirtilen ilçelerde yaşıyorsanız şu kampanyaya bakın.

Değilseniz şu kampanyaya bakın.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260

Valla hocam biran önce birine geçin yoksa boş port yok muhabbetleri çok dolaniyo sonra sırada beklersiniz port yok dediklerinde

Valla hocam biran önce birine geçin yoksa boş port yok muhabbetleri çok dolaniyo sonra sırada beklersiniz port yok dediklerinde
Ben turknet kullanıyorum ama alt yapı Telekom ama Telekom bile bana bu fiyata bu hızları vermiyo memnunum türknetten her nekadar pahalida olsa

easutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Forumda kesinlikle internet sağlayıcıları üzerine bir sabit topic olması gerekiyor. İyi kötü ve fiyatlarının yazdığı bir tablo ile birlikte.

mahsun315

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
fiyat dersen fiyat performans dersen performans türkiyede hiç bir zaman daha üstü gelmeyecek TURKSAT KABLONET altın harflerle yazılır o kadar iyiler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri