Boş VDSL port varsa paketin 35mbps yükseltilebilir.
Hocam modem olarak ne ônerirsiniz35'mbitlik bir pakete yükseltebilirsin. Bu bir çok konuda sizi rahatlatır hız anlamında. Dana sonra modem düşünürsünüz gerekirse kapsama alanı ve performansı artsın isterseniz.
Hocam peki odadan odaya çekmiyor peki buna ne yapalım35'mbitlik bir pakete yükseltebilirsin. Bu bir çok konuda sizi rahatlatır hız anlamında. Dana sonra modem düşünürsünüz gerekirse kapsama alanı ve performansı artsın isterseniz.
Modemlerden biraz uzak kaldım bu aralar. Dİğer arkadaşlar daha iyi tavsiyelerde bulunabilirler. Ama ben şahsen Türk Telekomdan piyasada 1400'e satılan Wi-Fi6 TP Link modemi 1080 TL'ye aldım.Hocam modem olarak ne ônerirsiniz
Router alabilirsinHocam modem olarak ne ônerirsiniz
Hocam peki odadan odaya çekmiyor peki buna ne yapalım
Router için ethernet kablosu önerirmisiniz 1metre yeterli router yanımda duracak zatenRouter alabilirsin
Router için ethernet kablosu önerirmisiniz 1metre yeterli router yanımda duracak zaten
Hocam 8 metreyi ne yapayım lütfen 1 metre olanı yokmu
2 metre olarak seçilebiliyor seçenekleri varHocam 8 metreyi ne yapayım lütfen 1 metre olanı yokmu
24 mbit kulanacağım bir sıkıntı çıkmaz dimi hocam2 metre olarak seçilebiliyor seçenekleri var
Çıkmaz.24 mbit kulanacağım bir sıkıntı çıkmaz dimi hocam
Hocam birde size zahmet router önerirmisinizRouter alabilirsin
Bütçen nedir hocamHocam birde size zahmet router önerirmisiniz
500Bütçen nedir hocam
Hocam modemi buna nasıl bağlayabilirim biraz internet konusunda bilgisizim yeni yeni öğreniyorum
Hocam birde bu model var bu daha iyiHocam modemi buna nasıl bağlayabilirim biraz internet konusunda bilgisizim yeni yeni öğreniyorum
Hoacam her şey için teşekkürlerHocam birde bu model var bu daha iyi
![]()
TP-Link TL-WR940N 4 Port 450 Mbps Router Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link TL-WR940N 4 Port 450 Mbps Router fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link TL-WR940N 4 Port 450 Mbps Router özelliklerini incele, 4.219,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu video işine yarar izleyerek rahatça yaparsın.
Rica ederim hocam son attığım linki yanlış atmışım düzelttim bu model olacaktı.Hoacam her şey için teşekkürler