İnternet yok, güvenli hatası?

AwaRee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Arkadaşlar önceden internete hiç bağlanılmıyordu ve sonrasında internet servisini aradığımızda çözdük fakat internet sadece telefonlara bağlanıyor bilgisayar ve televizyon gibi cihazlara bağlanmıyor çözüm bilen var mı?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-12-03 212925.png
    Ekran görüntüsü 2022-12-03 212925.png
    12.2 KB · Görüntüleme: 10

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Modem ayarlarından dolayıdır diye düşünüyorum. Yani sadece ethernet kablosu taktığın cihazlar internete giremiyorsa ya modemde arıza vardır ya da bir şekilde ethernetten internet yayını kapatılmış olabilir. Modemin ayarlama ara yüzünden bir kontrol etmeni öneririm.

KS

AwaRee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Modem ayarlarından dolayıdır diye düşünüyorum. Yani sadece ethernet kablosu taktığın cihazlar internete giremiyorsa ya modemde arıza vardır ya da bir şekilde ethernetten internet yayını kapatılmış olabilir. Modemin ayarlama ara yüzünden bir kontrol etmeni öneririm.
büyük ihtimal hiç bir şeyde arıza yok, modem ayarlarıyla ilgili fakat ne olduğunu bulamadım.

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
hocam aynı sorunu birkaç gün önce yaşadım modem arayüzü sitesine girerseniz oradan modemi yeniden başlatın ben böyle çözdüm eğer siteyi bilmiyorsanız modemden modeme değişiyor yada iss den iss ye onu öğrenip yapabilirsiniz (çoğu 192. ile başlar) biraz acele ile yazdım umarım anlaşılmıştır

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Arkadaşlar önceden internete hiç bağlanılmıyordu ve sonrasında internet servisini aradığımızda çözdük fakat internet sadece telefonlara bağlanıyor bilgisayar ve televizyon gibi cihazlara bağlanmıyor çözüm bilen var mı?
Modemi resetlemeyi deneyebilirsiniz.

KS

AwaRee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Modemi resetlemeyi deneyebilirsiniz.
bu sorun aslında aylardır var çözümü wifi sinyal arttırıcı ile buldum ama artık verdiği değer az geldiği için çözüm bulmak istedim. Defalarca kere resetledim artık bir yararıda yok.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Modemde 5 gz modemse otomatik zayıfladığı yerde değişiyor. Sabit 2.4 almak işe yarayabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri