İnternetin Hakkında Bilgi Almak

ibrahimdeneme

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Merhabalar, Vodofone 24 mbps Fiber kullanıyorum bu sene sonunda sona eriyor ve biraz daha yüksek bir internete geçmeyi düşünüyorum ama binada FTTH var mı bilmiyorum nasıl öğrenebilirim.

Yaptığım altyapı sorgulamasında
1- Türknet: 100 mbps VDSL
2- Vodofone : 200 mbps Fiber
3- Türk Telekom : Fiber Altyapı Mevcut
4- Türksat KabloNet : VDSL Altyapı Mevcut
5- Superonline : 1000 mbps Fiber -> Burda sormak istediğim ben Superonline aradım hani alabilir miyim bu kadar hız binanizda fiber var alabilirsiniz dedi ama ilk 4 sağlayıcı böyle değerler verirken Superonline bu dediği hızı verebilir mi yoksa sırf satmak için mi böyle bir şey söyledi çok kararsız kaldım biraz aydınlatırsanız sevinirim

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Superonline, Turkcell ve Türknet kendi altyapı çalışmalarını sürdürüyor diye biliyorum. Vodafone sizin bölgenizde altyapı çalışmasını bitirmiş ve hizmet veriyor olabilir. En sağlıklısı bölge müdürlüklerine ikametgah ile başvurup bilgi alınabilir sanırım. Türknet kendi altyapısı olmayan yerlerde Türktelekomun altyapısından hizmet veriyor diye biliyorum. Adresler internet sitelerinde farklılık gösteriyor da olabilir. En neti ikametgah ile tam bilgi almak olacaktır diye düşünüyorum. Emin olmamakla beraber sözleşme de yer alan hız değerlerini sağlayamayan tahaütleri iptal hakkınız bulunuyor. Bunları araştırıp denenebilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri