İnternetten Kolay Para Kazanma Yolları

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Merhaba,

Arkadaşlar buğun çok fazla sorulan '' İnternete Nasıl? Kolay Bir Şekilde Para Kazanırım '' Bunları size anlatmaya çalışacağım, İnşallah bir gün lazım olur sizlere. O zaman başlayalım adım adım olarak anlatacağım arkadaşlar.

1-ADIM
Arkadaşlar internetten en kolay para kazanma yollundan biri de kendinize ait '' WEB SİTESİ '' Açmak olacak tabi ki de bu açacağınız web sitesine bir miktar para yatırmanız lazım. Örnek olarak '' Hosting Servisi '' web sitesi Hosting ay da 20 TL olarak değişiyor. tabi ki siz web sitesi açarsanız E-Ticaret gibi siteler için de aylık 100 TL oluyor.

Etkinliği kanıtlanmış yöntemlerden biri online reklamlardır. Sitenizde reklam yayınlamak için Google AdSense'i kullanabilirsiniz. Bu seçenek son derece basit. Google, içeriğinizi ve ziyaretçilerinizi dikkate alarak reklamları sitenizle eşleştirir ve ayrıca bu hizmeti ücretsiz sunar. Google bunun ardından, reklamların görüntülenme veya tıklanma sayısına göre size ödeme yapar.

2-ADIM
Arkadaşlar 2. olarak da internetten kolay para kazanma yollu da şudur kendinize ait bir '' BLOG '' Sayfanız olabilir, yazdıklarınızı okumaya hevesli insanlar olduğu sürece dilediğiniz konuda içerik üretebilecek olmanız. Ve bu sayede ileriki zamanlar da kolay bir şekilde gelir etmiş olursunuz.

Şimdi gelelim asıl meseleye ( Peki blog nasıl açılır? ) Açık konuşmak gerekirse Blog hakkında pek fazla bilgim yok bildiğim kadar ile anlatacağım.

• Bir blog platformu seçin ücretsiz yada ödemeli
  • Blogunuza bir domain ve hosting bağlayın
  • Hedef kitlenizi belirleyin
  • Yazacağınız konuların bir listesini hazırlayın
Daha fazla bilgi almak için blog nasıl açılır konulu yazıyı okuyabilirsiniz. Arkadaşlar.

3-ADIM
Arkadaşlar 3 . husussa '' 2 El Alım - Satım '' İşleri hepimizin bildiği üzere ' Letgo , Gittigidiyor , Sahibinden ' Gibi siteler de alım satım işleri yapmanız mümkün.
4-ADIM
Eğer fotoğrafçılığı çok seviyorsanız sürekli birşey çekme arzunuz varsa tam size göre bir iş bu gençler '' Rofesyonel Fotoğraflar Satın '' Çektiğiniz profesyonel fotoğrafları satmanız mümkün ve bu işte gerçekten çok iyi yapan insanlar var bu onun artık mesleği az daha unutuyordum demeyi size..

Ayrıca Shutterstock, iStockPhoto ve Shutterfly gibi firmalar da yaratıcı çekimlerinizi kullanmak isteyebilir. En iyi içeriklerinizi bu sitelere göndererek stok fotoğraf platformlarından herhangi birinde ücretli içerik sağlayıcı olabilirsiniz.
5-ADIM
Belki tuhaf gelebilir ama bir ürünü denemeniz veya mal ve hizmetler hakkında inceleme yazmanız karşılığında size para ödeyen bazı şirketler bulunuyor. Bu iş sizin için çok kârlı olabilir. User Testing gibi firmaları örnek olarak alalım. İnternet dünyasında itibar çok önemli. Bu nedenle markalar, dürüst fikirlerinizi almak için çok fazla para ödemeye hazır. Arkadaşlar.
6-ADIM
Vlog'lar şimdilerde sosyal medyada ve internet genelinde çok revaçta. Basitçe ifade etmek gerekirse vlog'lar, kişilerin günlük yaşamlarını veya belgelemeye değer gördükleri herhangi bir olayı ayrıntılarıyla yansıtan videolu blog paylaşımları. Bir vlog genellikle 5 dakika uzunluğunda olur doğru yapıldığında internetten para kazanmanın verimli bir yolu.
7-ADIM
7. Adıma gelecek olacaksak arkadaşlar, eğer çok iyi İngilizce biliyorsanız bu da tam size göre olacak arkadaşlar günümüzde bu çevirmenlik üzerine bir sürü insan var bazen oturduğu yerden bile gelir eden insanlar mevcut arkadaşlar. Dünyanın dört bir yanından müşterilere yardımcı olabilirsiniz. İnternetten para kazanmanın harika bir yoludur. TUCEF gibi federasyonlara üye olarak kolayca potansiyel müşterilerle ulaşabilirsiniz.

Ayrıca hizmetlerinizi kendi web sitenizde ve sosyal medya sayfalarınızda tanıtabilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri