İphone 11 Alınır Mı

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Arkadaşlar elimde bir miktar para var 2 ay civarı daha para biriktirip, kendi telefonum olan Huawei p40 liteyi satıp, iPhone 11 128gb almayı düşünüyorum. Artık android istemiyorum. Sizce fiyatını hak ediyor mu? Çoğu kişi ekran ips lcd olduğu için önermiyor sizce çok büyük sorun oluşturur mu?

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Arkadaşlar elimde bir miktar para var 2 ay civarı daha para biriktirip, kendi telefonum olan Huawei p40 liteyi satıp, iPhone 11 128gb almayı düşünüyorum. Artık android istemiyorum. Sizce fiyatını hak ediyor mu? Çoğu kişi ekran ips lcd olduğu için önermiyor sizce çok büyük sorun oluşturur mu?
Android olarak daha iyi denilebilecek telefonlar var ama Xiaomi falan çoğu. Güncellemeler gelmeye devam ediyorsa alınır bence.

furkangorur

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
126
İphone 11 alınmaz. Ips ekran. Yıl 2023 oldu artık amoled oled dışında ekran alınmaz

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
hayır önermem size tavsiyem samsung s21 Efsane telefon 1 2 ay kullanmıslıgım var

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri