iPhone 11 vs iPhone 12

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Aradaki fiyat farkına değer mi?
ben 12 kullanıyorum 11de kullandım yani köşeli tasarım var fark olarak o benim çok hoşuma gidiyor ve 12 daha hafif ve uzun süreli kullancaksanızda 12 11den yeni telefon olduğu için yazılım desteğide 1 yıl daha gelecektir 11den sonra araların da ki farklar bunlar

birde pil sağlığıda çok farklı olmasada 12 nin daha iyi diye biliyorum

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
12 kullanıcısı olarak, büyük ekran istenmiyor ise 12 mini ye de bakılabilir. Benim telefonum ısınıyor, kesinlikle oyun oynamıyorum web sayfaların da gezerken işlemci ısınıyor program da kasmaya başlıyor ve atıyor. Servis e verdim telefonu hiç bir sorun yok denip geri verildi.

canerX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Kesinlikle 12.
Bende alırken bu ikilemde kaldım, 12 tercih ettim.
11’in ekran çözünürlüğü ve 10 yıllık LCD panel olması bile almamak için bir sebep

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
12 kullanıcısı olarak, büyük ekran istenmiyor ise 12 mini ye de bakılabilir. Benim telefonum ısınıyor, kesinlikle oyun oynamıyorum web sayfaların da gezerken işlemci ısınıyor program da kasmaya başlıyor ve atıyor. Servis e verdim telefonu hiç bir sorun yok denip geri verildi.
bende ısınma sorunları yok hocam

KS

Elweald

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
35
ben 12 kullanıyorum 11de kullandım yani köşeli tasarım var fark olarak o benim çok hoşuma gidiyor ve 12 daha hafif ve uzun süreli kullancaksanızda 12 11den yeni telefon olduğu için yazılım desteğide 1 yıl daha gelecektir 11den sonra araların da ki farklar bunlar

birde pil sağlığıda çok farklı olmasada 12 nin daha iyi diye biliyorum
Kesinlikle 12.
Bende alırken bu ikilemde kaldım, 12 tercih ettim.
11’in ekran çözünürlüğü ve 10 yıllık LCD panel olması bile almamak için bir sebep
teşekkür ederim cevaplarınız için peki iphone 12 ve 13 arasıda kalsanız çok fark var mı

canerX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Aklıma gelen bir şey ol. Spesifik bir fark olsa aklıma gelirdi.
13 ile 12 Pro Max aynı fiyatsa 13 alcağıma 12 Pro Max alırım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri