ben 12 kullanıyorum 11de kullandım yani köşeli tasarım var fark olarak o benim çok hoşuma gidiyor ve 12 daha hafif ve uzun süreli kullancaksanızda 12 11den yeni telefon olduğu için yazılım desteğide 1 yıl daha gelecektir 11den sonra araların da ki farklar bunlarAradaki fiyat farkına değer mi?
bende ısınma sorunları yok hocam12 kullanıcısı olarak, büyük ekran istenmiyor ise 12 mini ye de bakılabilir. Benim telefonum ısınıyor, kesinlikle oyun oynamıyorum web sayfaların da gezerken işlemci ısınıyor program da kasmaya başlıyor ve atıyor. Servis e verdim telefonu hiç bir sorun yok denip geri verildi.
12 kullanıcısı olarak, büyük ekran istenmiyor ise 12 mini ye de bakılabilir. Benim telefonum ısınıyor, kesinlikle oyun oynamıyorum web sayfaların da gezerken işlemci ısınıyor program da kasmaya başlıyor ve atıyor. Servis e verdim telefonu hiç bir sorun yok denip geri verildi.
ben 12 kullanıyorum 11de kullandım yani köşeli tasarım var fark olarak o benim çok hoşuma gidiyor ve 12 daha hafif ve uzun süreli kullancaksanızda 12 11den yeni telefon olduğu için yazılım desteğide 1 yıl daha gelecektir 11den sonra araların da ki farklar bunlar
birde pil sağlığıda çok farklı olmasada 12 nin daha iyi diye biliyorum
teşekkür ederim cevaplarınız için peki iphone 12 ve 13 arasıda kalsanız çok fark var mıKesinlikle 12.
Bende alırken bu ikilemde kaldım, 12 tercih ettim.
11’in ekran çözünürlüğü ve 10 yıllık LCD panel olması bile almamak için bir sebep