Soru İphone 11'E Geçmeli Miyim ?

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Arkadaşlar elimde Huawei p40 lite var, sistem olarak hızlı çalışıyor. Diğer özellikleri de tatmin edici ve sorun çıkartmıyor fakat Google olmadığından dolayı bu telefona çok para vermiyorlar ikinci elde gideri 3k civarı. Almak istediğim telefon iPhone 11 fakat o telefon da fiyatını hak eden bir telefon değil. Parayı çok kolay kazanan biri değilim, elimdeki telefon beni daha ne kadar götürür? Elimdeki paraya 6-7k daha koyup bunu almayı düşünüyorum, sizce geçeyim mi? Elimdeki dolar olan paramı yatırım olarak bırakayım mı?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Arkadaşlar elimde Huawei p40 lite var, sistem olarak hızlı çalışıyor. Diğer özellikleri de tatmin edici ve sorun çıkartmıyor fakat Google olmadığından dolayı bu telefona çok para vermiyorlar ikinci elde gideri 3k civarı. Almak istediğim telefon iPhone 11 fakat o telefon da fiyatını hak eden bir telefon değil. Parayı çok kolay kazanan biri değilim, elimdeki telefon beni daha ne kadar götürür? Elimdeki paraya 6-7k daha koyup bunu almayı düşünüyorum, sizce geçeyim mi? Elimdeki dolar olan paramı yatırım olarak bırakayım mı?
iphone 11 gecmek istersen gecebilirsin 2 nesil arkada , ama bütce 25k falansa size önerim s23 veya s22 daha iyi olur diye düsünüyorum 2 3 ay kullandım

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Uzun zamandır android kullanan biriysen İOS'a geçince biraz tökezleye bilirsin, Kardeşim. Bu tabi tercih meselesi geçmek istersen geçebilirsin de android'e göre İOS güvenlik açısından çok daha iyi @TibetBey Arkadaşın dediği gibi 25.000 - 27.000 TL arası ise İphone 11 alma derim ben benim önerim de S23 veya S22 olurdu sana.

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
B
Uzun zamandır android kullanan biriysen İOS'a geçince biraz tökezleye bilirsin, Kardeşim. Bu tabi tercih meselesi geçmek istersen geçebilirsin de android'e göre İOS güvenlik açısından çok daha iyi @TibetBey Arkadaşın dediği gibi 25.000 - 27.000 TL arası ise İphone 11 alma derim ben benim önerim de S23 veya S22 olurdu sana.
Bütçem o kadar olsa düz 13 alırım fakat bütçe kısıtlı. Büyük ihtimalle temiz bulursam ikinci el iPhone 11 alacağım.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Temiz ikinci el bulurken dikkatli olun yenilenmiş olanlardan kaçının.

KS

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Temiz ikinci el bulurken dikkatli olun yenilenmiş olanlardan kaçının.
Bunun için bir taktik var mıdır? Mesela adam gidip telefonun içinden geçiyor ve diyor ki tamir görmedi sorunsuz sıkıntısız. Ayrıca yurtdışı olup olmadığını da nasıl anlayacağım.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Bunun için bir taktik var mıdır? Mesela adam gidip telefonun içinden geçiyor ve diyor ki tamir görmedi sorunsuz sıkıntısız. Ayrıca yurtdışı olup olmadığını da nasıl anlayacağım.
En mantıklısı direk sorgulama amaçlı işi bilen telefon tamiri yapanlara göstermek gerekir, içindeki parçaların çok kalitesiz yan sanayi olup olmadığını anlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri