IPhone 13 Lightning Selfie Çubuğu

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Merhaba,

Iphone 13'de kullanmak için Lightning girişli Selfie Çubuğu arayışındayım.
Net bir bütçem yok fakat "artan fiyat mantığı ile" parasına değen F/P bir ürün arıyorum.
Telefonu sağlam tutacak daha önceden satın almış arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

Sağlıcakla kalın.

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Hocam sağlam bir şey arıyorsanız Amazon üzerinde ŞÖYLE bir ürün var. En çok satan ürün de bu zaten. Fakat ürünün fiyatı 350₺ ve kargo masrafı da 310₺.

Eğer çok pahalı biraz daha uygun olsun derseniz iki tane ürün önerebilirim size. Biri Spigen diğeri de Baseus. İkisi de gayet kaliteli markalar. Ama şöyle bir eksileri var ki ikisi de bluetoothla çalışıyor.

Spigen S550W Kablosuz Selfie Çubuğu , Baseus Bluetoothlu Selfie Çubuğu

Bunların dışında markasız, az bilinen markalara yönelmenizi önermem. Genelde ömürleri 3-4 ay oluyor. Paranıza yazık olur.

KS

KnightDavion

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Bunlara yakın fiyatlarda gimballar var. Kalitesi tartışılır, ömrümde hiç kullanmadım bilmiyorum. Gimbal tavsiye eder misiniz peki bunları almaktansa?

s4lly

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
226
Hocam gimbal dediğimiz zaman işin boyutu biraz daha artıyor. Fiyatlar da tabi. Piyasaya baktığınız zaman görürsünüz, markasını bile bilmediğimiz gimballar 800₺'den başlıyor. Eğer gimbal almak istiyorum derseniz Polosmart'ın ŞÖYLE bir gimbalı var. Ama titreşim dengeliyici motorundan dengelemediği yönde şikayetler var haberiniz olsun. 180₺'ye göre düşünün. Fiyat/Performans denilebilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri