İphone Xs Mi Yoksa Samsung S20 Fe Mi?

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
sizce hangisi tercih edilmeli bütçe 11k civarı xs alırsam ikinci el alacağım ama s20 fe yi sıfır alacağım. oyun vesaire oynamıyorum bataryası ve ekranı dışında pek aradığım bir kriter yok 3 4 sene götürcek bir telefon arıyorum bu bütçeye daha iyisi varsa onuda yazabilirseniz sevinirim.

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
up

RaYles

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
iphone candır

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
sıfır android kullanmaktansa her zaman ikinci el ios tercih ederim. Zamanında note 8 almıştım sıfır ekranda amoled ekran yanığı olmuştu 3 ay içinde , garanti kapsamının dışında kaldı ondan sonra tövbe ettim. Kendi sorunlarını kullanıcıya mal eden bir sistem android.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
S20fe derim.

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
sıfır android kullanmaktansa her zaman ikinci el ios tercih ederim. Zamanında note 8 almıştım sıfır ekranda amoled ekran yanığı olmuştu 3 ay içinde , garanti kapsamının dışında kaldı ondan sonra tövbe ettim. Kendi sorunlarını kullanıcıya mal eden bir sistem android.
İkisi arasından S20 fe

Ama bana kalırsa xs.
neden iphone peki + ları - leri neler?

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
neden iphone peki + ları - leri neler?

Çok basit androidi alıcaksın 1-2 güncelleme sonra kasmalar başlıcak , bende 11 vardı , 13 aldım baktım bi farkta yok 11'e döndüm. Bir ton uygulama açıyorum gene kasmıyor, android aldınmı arkaplandaki diğer uygulamaları kapatıcan , ios ve android kamera farkıda bariz belli zaten

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
güncellik açısından a34 mü alsam diye düşünüyorum şuan hocam kararsız kaldım.
Ben olsam kalitesi bilinen telefonlardan şaşmam. S20fe kullanan belki 50 tane tanıdığım vardır hepside verdiği fiyatı hakettiğinden emin.

KS

Laws

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
135
Ben olsam kalitesi bilinen telefonlardan şaşmam. S20fe kullanan belki 50 tane tanıdığım vardır hepside verdiği fiyatı hakettiğinden emin.
biraz daha bekleyip bütçeyi arttırıp s21 fe almak mantıklımıdır sizce 1.5 2 ay gibi bir süre bekleyip şuanda eski j7 prime var onunla görtürmeye çalışıyorum
Çok basit androidi alıcaksın 1-2 güncelleme sonra kasmalar başlıcak , bende 11 vardı , 13 aldım baktım bi farkta yok 11'e döndüm. Bir ton uygulama açıyorum gene kasmıyor, android aldınmı arkaplandaki diğer uygulamaları kapatıcan , ios ve android kamera farkıda bariz belli zaten
tamamdır hocam saolun

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
biraz daha bekleyip bütçeyi arttırıp s21 fe almak mantıklımıdır sizce 1.5 2 ay gibi bir süre bekleyip şuanda eski j7 prime var onunla görtürmeye çalışıyorum

tamamdır hocam saolun
S21 biraz sıkıntılı diyorlardı. Tam bilgim yok sadece s20fe nin iyi bir telefon olduğunu biliyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri