Ips Panel Monitör Tavsiye Lütfen..

furkanatis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar herkese öncelikle selamlar saygılar. Min. 31'' 1 ms min 144 hz kesinlikle ips panel olursa curved olmazsa da sağlık olsun diyebileceğim özellikleri kapsayan bir monitör tavsiyesi bekliyorum sizlerden. Şimdiden fikir sahibi olan herkese çok teşekkür ederim. Bu arada fiyat skalam max 25k olacak düzeylerde uygundur teşekkürler.. :)

KS

furkanatis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çözünürlüğü ne olacak dostum?
2k yada üzeri düşünüyorum. Aslında aklımda bir model var istersen seninle de paylaşayım mantıklı olup olmadığını yorumlayabilirsen çok sevinirim hocam ..

Gigabyte M34WQ 34 '' 144 HZ 1 MS IPS WQHD(2K) HDR400 HDMI+DP GAMING MONİTÖR

KS

furkanatis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çözünürlüğü ne olacak dostum?
Bu arada dostum şunu da belirtmek isterim çok fazla detaycı birisi değilim. Günlük iş ve oyun ihtiyacımı karşılayacak düzeyde olması yeterli benim için. Bu arada kasa yok inşallah yakın zamanda biraz para biriktirip kasada toplamayı düşünüyorum. Şuanlık elimde bir laptop var ve laptopu monitöre bağlayıp bu şekilde kullanmayı hedefliyorum. Laptop modelim monster Abra A7 V14.1.5 17,3" Oyun Bilgisayarı bu şekilde...

Bilmem2

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2k yada üzeri düşünüyorum. Aslında aklımda bir model var istersen seninle de paylaşayım mantıklı olup olmadığını yorumlayabilirsen çok sevinirim hocam ..

Gigabyte M34WQ 34 '' 144 HZ 1 MS IPS WQHD(2K) HDR400 HDMI+DP GAMING MONİTÖR

https://www.epey.com/monitor/msi-optix-mpg341qr.html bu monitöre bakmanızı öneririm. Sizin monitörünüzle kıyaslarsak bunun hoparlörü yok. Kulaklık girişi mevcut. Sizinki freesync iken bu G-sync. Sizinkinin parlaklığı 400 iken bunun parlaklığı isterseniz 550'ye kadar çıkabiliyor. Bir de sizinki 8 bit iken bu attığım monitör 10 bit. Bu monitörü de araştırıp değerlendirin ve istediğinizi alın derim.

KS

furkanatis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
https://www.epey.com/monitor/msi-optix-mpg341qr.html bu monitöre bakmanızı öneririm. Sizin monitörünüzle kıyaslarsak bunun hoparlörü yok. Kulaklık girişi mevcut. Sizinki freesync iken bu G-sync. Sizinkinin parlaklığı 400 iken bunun parlaklığı isterseniz 550'ye kadar çıkabiliyor. Bir de sizinki 8 bit iken bu attığım monitör 10 bit. Bu monitörü de araştırıp değerlendirin ve istediğinizi alın derim.
Gayet mantıklı bir tercih olmuş hocam emeğinize sağlık teşekkür ettim ..

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Bu arada dostum şunu da belirtmek isterim çok fazla detaycı birisi değilim. Günlük iş ve oyun ihtiyacımı karşılayacak düzeyde olması yeterli benim için. Bu arada kasa yok inşallah yakın zamanda biraz para biriktirip kasada toplamayı düşünüyorum. Şuanlık elimde bir laptop var ve laptopu monitöre bağlayıp bu şekilde kullanmayı hedefliyorum. Laptop modelim monster Abra A7 V14.1.5 17,3" Oyun Bilgisayarı bu şekilde...
Laptop a 2k bağlarsan istediğin oyun zevkini alamazsın dilersen şuan 7k ya 1080p monitör al kasa aldığın zaman çift ekran yaparsın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri