Iş Ilanı

Ozgurk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
sahibinden iş ilanı gördüm şöyle

Merhaba şuan davetiye İşimiz mevcut dünyanın her yerinden buraya tatile gelen Sicili sabıkası temiz Turistlerin ÖĞRENCİLERİN vizesini uzattırmaktır seni yönlendirdiğim noterde
E-devletten
sana ikinci Geçici bir yan adres açıyorlar o açtıkları yan adreste Kağıt üzerinde bu turistleri misafir ediyorsun 10 gün dolduktan sonrada bu ikinci yan adresin süresi doluyor silebiliyorsun sildiğin içinde bu turistlerin vize uzattırma süreleri doluyor üzerinizde gözükmüyorlar. gönderdiklerim arasında sorun sıkıntı yaşayan olmadı hiç bir şekilde ücreti seni gönderdiğim yerde nakit alıyorsun parasını alıp çevresini yönlendiren komisyon da alıyor uygunsa yardımcı olup yönlendireyim

adamı aradım bir sıkıntı olmaz devlet tarafından yapılıyor dedi
günlük 3 bin

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
737
Sakın ola ciddiye aldığınızı söylemeyin.

E-devletten
sana ikinci Geçici bir yan adres açıyorlar o açtıkları yan adreste Kağıt üzerinde bu turistleri misafir ediyorsun 10 gün dolduktan sonrada bu ikinci yan adresin süresi doluyor silebiliyorsun sildiğin içinde bu turistlerin vize uzattırma süreleri doluyor üzerinizde gözükmüyorlar. gönderdiklerim arasında sorun sıkıntı yaşayan olmadı hiç bir şekilde ücreti seni gönderdiğim yerde nakit alıyorsun parasını alıp çevresini yönlendiren komisyon da alıyor uygunsa yardımcı olup yönlendireyim.

Nereye ikinci adresi açmaktan bahsediyorlar. Bu legal mi? Buradan başlıyor devamı da birbirinden sakat, ne yazayım bilemiyorum....

Anlamışsınızdır.............

KS

Ozgurk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Sakın ola ciddiye aldığınızı söylemeyin.

E-devletten
sana ikinci Geçici bir yan adres açıyorlar o açtıkları yan adreste Kağıt üzerinde bu turistleri misafir ediyorsun 10 gün dolduktan sonrada bu ikinci yan adresin süresi doluyor silebiliyorsun sildiğin içinde bu turistlerin vize uzattırma süreleri doluyor üzerinizde gözükmüyorlar. gönderdiklerim arasında sorun sıkıntı yaşayan olmadı hiç bir şekilde ücreti seni gönderdiğim yerde nakit alıyorsun parasını alıp çevresini yönlendiren komisyon da alıyor uygunsa yardımcı olup yönlendireyim.

Nereye ikinci adresi açmaktan bahsediyorlar. Bu legal mi? Buradan başlıyor devamı da birbirinden sakat, ne yazayım bilemiyorum....

Anlamışsınızdır.............
bende çok düşündüm legal mi bilmiyorum bende anlamadım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri