mx4Macun markası nedir?
Stok soğutucu mu kullanıyorsun
evetStok soğutucu mu kullanıyorsun
stok soğutucu ile normal hocam
değil nereye normal önceden yazın bile bırak 84 ü 79 u geçmiyodu ve macun bile orijinal macunuydustok soğutucu ile normal hocam
ne varsa kapalı arkada açık birşey yok kasaadaki hava akısı gayet iyi önceden böyle değildi zaten yeni böyle olduMx4 macun kaliteli bir ürün. Ryzen 5600 işlemci için stok fan yeterli ama kasada kaç tane fan var hava akışınız doğru mu ? Ekran kartı biraz fazla sıcak. Arka planda gereksiz çalışan işlemci ve ekran kartını kullanan gereksiz uygulama varsa onlara bi göz atın devre dışı bırakın.
Bende stok fan ile 5600 kullandım aynı dereceleri görüyordum 3-5 derece fark zamanla oynaması normaldeğil nereye normal önceden yazın bile bırak 84 ü 79 u geçmiyodu ve macun bile orijinal macunuydu
ne varsa kapalı arkada açık birşey yok kasaadaki hava akısı gayet iyi önceden böyle değildi zaten yeni böyle oldu
Ekli dosyayı görüntüle 41132
bana macun dandik gibi geldi yarın bi yenileyeyimmi sizce ya da üstüne extra olarakmı süreyim cok olmadı çünkü süreli
değil bence 2 yıl oldu işlemciyi alalı macun değiştikten sonramı değişsesi gelmişBende stok fan ile 5600 kullandım aynı dereceleri görüyordum 3-5 derece fark zamanla oynaması normal![]()
cpudan ziyade hocam 84 derece gpu ne kasanın hava akışında problemmi var gpu mu çok eski ?değil bence 2 yıl oldu işlemciyi alalı macun değiştikten sonramı değişsesi gelmiş![]()
onun hiç macunu değişmedi normal yani büyük ihtimal macun diye birşey kalmamıştır garanti var diye sökmedim bir de onunkini değiştirmek zahmetli pedleri falanda var ya ztn gigabyte ne bekliyon dandik oldugu için ısınmasıda normal ilk aldıgımda bile baska kasa varkende 75 derece görüyordu sogutma kötü arka backplate bile plastik https://www.sinerji.gen.tr/msi-mag-...8teeICNdkpZEOxCtcSHCnHiV7WetVOWIaAmNuEALw_wcBcpudan ziyade hocam 84 derece gpu ne kasanın hava akışında problemmi var gpu mu çok eski ?
62 dereceydi söktüm macun sürdüm 42 derece 45 derece arasıBoşta nasıl
hallettim bile attıgım fotografa baktermal macunun kalitesi ve uygulama şekli önemli. İnce bir tabaka halinde sürmelisin çok ince olmamalı kaliteli bir termal macun kullanmayı dene sorun devam ederse teknoloji destek hattını arayabilirsin konularla ilgili çözüm buluyorlar