Yardım Işlemci 83 Derece Görüyor

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
fh 5 te max 83 gördüm macunu değişeli birkaç ay oluyor ilk değiştiğimde güzeldi acaba macunmu dandik incecik fıstık gibi sürdüm şimdi sistem ısınmaya basladı nasıl halledebiliriz bu sorunu ryzen 5 5600

Son düzenleme:
KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Stok soğutucu mu kullanıyorsun
evet

1739829018113.png

ekran kartıda bi tık sıcak ama ona hiç macun sürülmedi

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
237
Mx4 macun kaliteli bir ürün. Ryzen 5600 işlemci için stok fan yeterli ama kasada kaç tane fan var hava akışınız doğru mu ? Ekran kartı biraz fazla sıcak. Arka planda gereksiz çalışan işlemci ve ekran kartını kullanan gereksiz uygulama varsa onlara bi göz atın devre dışı bırakın.

KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
stok soğutucu ile normal hocam
değil nereye normal önceden yazın bile bırak 84 ü 79 u geçmiyodu ve macun bile orijinal macunuydu

Mx4 macun kaliteli bir ürün. Ryzen 5600 işlemci için stok fan yeterli ama kasada kaç tane fan var hava akışınız doğru mu ? Ekran kartı biraz fazla sıcak. Arka planda gereksiz çalışan işlemci ve ekran kartını kullanan gereksiz uygulama varsa onlara bi göz atın devre dışı bırakın.
ne varsa kapalı arkada açık birşey yok kasaadaki hava akısı gayet iyi önceden böyle değildi zaten yeni böyle oldu

1739832040107.png

bana macun dandik gibi geldi yarın bi yenileyeyimmi sizce ya da üstüne extra olarakmı süreyim cok olmadı çünkü süreli

VeV

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
değil nereye normal önceden yazın bile bırak 84 ü 79 u geçmiyodu ve macun bile orijinal macunuydu

ne varsa kapalı arkada açık birşey yok kasaadaki hava akısı gayet iyi önceden böyle değildi zaten yeni böyle oldu

Ekli dosyayı görüntüle 41132

bana macun dandik gibi geldi yarın bi yenileyeyimmi sizce ya da üstüne extra olarakmı süreyim cok olmadı çünkü süreli
Bende stok fan ile 5600 kullandım aynı dereceleri görüyordum 3-5 derece fark zamanla oynaması normal :)

KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
cpudan ziyade hocam 84 derece gpu ne kasanın hava akışında problemmi var gpu mu çok eski ?
onun hiç macunu değişmedi normal yani büyük ihtimal macun diye birşey kalmamıştır garanti var diye sökmedim bir de onunkini değiştirmek zahmetli pedleri falanda var ya ztn gigabyte ne bekliyon dandik oldugu için ısınmasıda normal ilk aldıgımda bile baska kasa varkende 75 derece görüyordu sogutma kötü arka backplate bile plastik https://www.sinerji.gen.tr/msi-mag-...8teeICNdkpZEOxCtcSHCnHiV7WetVOWIaAmNuEALw_wcB

KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
1739875189098.png

baska bir oyunda sıcaklıklar böyle

KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
62 dereceydi söktüm macun sürdüm 42 derece 45 derece arası

1739879878262.png

macun kalmamış :D

1739880294617.png

işlemci iyi şimdilik ekran kartını nasıl düşürücez macun dışında illa ped almam gerek varmı ve işlemci kadar kolay değil herhalde o sökerken neye dikkat etmem lazım

Son düzenleme:

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
634
temperli camı çıkarıp oynamayı denesene, birde gigabyte hangi modeli eagle veya windforcenin 2 fanlısı sanırım

tibetatilgan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
termal macunun kalitesi ve uygulama şekli önemli. İnce bir tabaka halinde sürmelisin çok ince olmamalı kaliteli bir termal macun kullanmayı dene sorun devam ederse teknoloji destek hattını arayabilirsin konularla ilgili çözüm buluyorlar

KS

Dwayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
termal macunun kalitesi ve uygulama şekli önemli. İnce bir tabaka halinde sürmelisin çok ince olmamalı kaliteli bir termal macun kullanmayı dene sorun devam ederse teknoloji destek hattını arayabilirsin konularla ilgili çözüm buluyorlar
hallettim bile attıgım fotografa bak

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri