Işlemci Bosta 4.20 Ghz Lutfen Yardımcı Olun

enes2534.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
6700xt ryzen 5600 sistemde işlemci boşken 4 ghz ve ustu degerlerde dolaşıyor kullanım bi anda artıyor ama ghz hep sabit mesela battlefield 2042 de cpu kullanımı sabit 100 de kalıyor last of us dada aynı sekilde bunu nasıl duzeltebilirim denegeli ve yuksek modda hep 4 ghz uzeri guc tasarufunda 1.6 ghz falan dengelide neden bu kadar yuksek

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-01-30 220243.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-30 220243.png
    14.1 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
657
oyundayken sabit bir şekilde max değer 4.4ghz olarak durması normal fakat %100 olarak çalışması işlemci için normal değil. Ya oyunu işlemci ile açıyorsun ki buda baya düşük fps vermesi lazım. Yada ters giden bir şeyler var gibi görünüyor. Oyun ayarlarını arttırıp denediğinde cpu kullanımı düşüyor mu yoksa hep mi %100

KS

enes2534.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
oyundayken sabit bir şekilde max değer 4.4ghz olarak durması normal fakat %100 olarak çalışması işlemci için normal değil. Ya oyunu işlemci ile açıyorsun ki buda baya düşük fps vermesi lazım. Yada ters giden bir şeyler var gibi görünüyor. Oyun ayarlarını arttırıp denediğinde cpu kullanımı düşüyor mu yoksa hep mi %100
Hep yüzde yüzde çalışıyor ayrıca normal masaüstünde anlık 4ghzde çalışıyor zaten oyun baya bi kasiyor

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
657
Hep yüzde yüzde çalışıyor ayrıca normal masaüstünde anlık 4ghzde çalışıyor zaten oyun baya bi kasiyor
ekran kartın sistemde görünüyor mu driverleri yüklü değil mi öyle baya bi kasması hiç normal değil ekran akrtı ile oyunu başlatmayı dene

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
657
Hepsi yüklü oyunu ekran kartı ile nasıl başlaticam
Sağ tıklayıp. yada amd de tam olarak denetim masası kısmı tam bilmiyorum nvidiada sağ tıklıyorsun denetim masası var nvidia için oraya girip başlatılcak program ayarlarından gpuyu seçiyoruz.

gpu kullanımı varsa oyundayken illaki onla çalıştırmıştır. Fpsi 60 a sabitlemenide isticem senden. msi after burner varsa değerleride atar mısın burda birlikte bakalım

KS

enes2534.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sağ tıklayıp. yada amd de tam olarak denetim masası kısmı tam bilmiyorum nvidiada sağ tıklıyorsun denetim masası var nvidia için oraya girip başlatılcak program ayarlarından gpuyu seçiyoruz.

gpu kullanımı varsa oyundayken illaki onla çalıştırmıştır. Fpsi 60 a sabitlemenide isticem senden. msi after burner varsa değerleride atar mısın burda birlikte bakalım
hocam pc ye format attım kapattım acınca işlemci 1.3 saattir calişiyor gozukuyor hala 4 ghz de calısıyor bosta

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri